„Aleph“ padės įmonėms ir agentūroms 20-yje šalių*, įskaitant Lietuvą, kurti „Sponsored Ads“, „Display“ ir vaizdo įrašų kampanijas, naudojant „Amazon Ads“ produktus, ir pasiekti didesnę auditoriją Lietuvoje ir užsienio šalyse. Šiuos klientus aptarnaus dedikuota „Aleph“ „Amazon Ads“ komanda.

„Aleph“ klientai įgyja galimybę pasiekti „Amazon Ads“ auditoriją ir išteklius, įskaitant vaizdo transliacijų gyvai platformą „Twitch“, IMDB filmų duomenų bazę ir „Amazon Music“ muzikos transliavimo internetu platformą. Tai atveria daugiau galimybių reklamos užsakovams Lietuvoje, kurie nori padidinti savo prekių, produktų ar paslaugų žinomumą ne tik vietos, bet ir tarptautiniu mastu. Tikimasi, jog tai ypatingai pravers Lietuvoje veikiantiems tarptautinės elektroninės prekybos verslams.

Reklamos užsakovai Lietuvoje taip pat galės naudotis „Amazon Marketing Cloud“ duomenų analizės įrankiu, kuris suteiks daugiau informacijos apie kliento kelionę, kampanijų efektyvumą, auditorijos rodiklius ir pagal įsitraukimo ir konversijų signalus leis optimizuoti kampanijas, kurti pritaikytas auditorijas bei jas tiesiogiai aktyvuoti už „Amazon“ ribų („Amazon DSP“).

„Džiaugiamės galėdami bendradarbiauti su „Amazon Ads“ ir padėti reklamos užsakovams, agentūroms ir įmonėms visoje Europoje ir Artimųjų Rytų ir Šiaurės Afrikos regione padidinti savo matomumą vienose gausiausiai vartotojų lankomų pasaulio erdvių. „Amazon Ads“ produktai padės pasiekti išskirtines auditorijas visame pasaulyje ir suteiks dar daugiau galimybių verslui pasiekti užsibrėžtus tikslus“, – teigė Samantha Tillett, „Amazon“ partnerių vadovė „Aleph“.

„Aleph“ veikia daugiau nei 130-yje šalių ir padeda verslui megzti ryšius su vartotojais daugiau nei 45-iose pirmaujančiose skaitmeninėse platformose. Bendrovė jungia reklamos užsakovus su milijardais vartotojų, suteikdama daugiau skaitmeninės reklamos galimybių, skirtų verslui augti.

*Čekija, Rumunija, Vengrija, Lietuva, Latvija, Estija, Albanija, Šiaurės Makedonija, Graikija, Slovėnija, Kroatija, Juodkalnija, Bosnija ir Hercegovina, Serbija, Slovakija, Bulgarija, Izraelis, Azerbaidžanas, Gruzija ir Armėnija.