„Plėsdami savo komandą vykdome „Fabulos“ viziją ir kuriame sėkmingiausią komunikacijos sprendimų bendrovę Baltijos šalyse. Ypatingą dėmesį skiriame viešiesiems reikalams ir ryšiams su interesų grupėmis – šios srities komunikacijos paslaugos agentūros klientams reikalingos nuolat, o jų poreikis gerokai išaugo šiais iššūkių kupinais laikais. Džiaugiamės Gintauto prisijungimu prie „Fabulos“ ir esame tikri, kad jo patirtis ir įžvalgos padės teikti klientams aukščiausios kokybės konsultacijų paslaugas“, – sako Raminta Rimkienė, „Fabula Rud Pedersen Group“ direktorė ir partnerė.

G. Dulskas yra komunikacijos, viešųjų reikalų ir viešųjų ryšių specialistas. Šių sričių patirtį jis kaupė ir nepriklausomas konsultantas, ir vadovaudamas komunikacijos projektams kitose agentūrose, eidamas socialinės apsaugos ir darbo ministro patarėjo pareigas, vadovaudamas įmonei. Vadybos ir verslo administravimo srities išsilavinimą turintis G. Dulskas specializuojasi viešųjų reikalų vadybos, įmonių ir organizacijų bendradarbiavimo su NVO, socialiniais partneriais ir bendruomenėmis, krizių valdymo srityse. Be to, agentūros klientus jis konsultuoja komunikacijos strategijos ir taktikos, ryšių su žiniasklaida klausimais.

Agentūra „Fabula“ pastaraisiais metais toliau nuosekliai stiprino korporacinės, rinkodaros, skaitmeninės komunikacijos praktikos grupes, reikšmingai išplėtė kūrybinių sprendimų komandą. „Fabula Rud Pedersen Group” veikia nuo 1999 m. ir teikia plataus spektro komunikacijos paslaugas. Agentūroje dirba daugiau kaip 35 konsultantai ir komunikacijos specialistai. Pagal tiesiogines pajamas 2021 m. „Fabula“ Lietuvoje buvo pirma.

„Fabula“ yra tarptautinės strateginių komunikacijos konsultacijų įmonių grupės „Rud Pedersen Group“, vienos pirmaujančių ir sparčiausiai augančių komunikacijos paslaugų grupių Šiaurės ir Vidurio Europoje, narė.