„Adverum“ sulaukė įvertinimo už dvi viešųjų ryšių kampanijas trijose skirtingose kategorijose.

Bendrovė laimėjo pirmąją vietą agentūrų bendradarbiavimo kategorijoje už komunikacijos kampaniją klientui „Versli Lietuva“, kurios metu garsino Lietuvos eksportuotojus penkiose užsienio rinkose. O „Adverum“ sukurta ir kartu su klientu VšĮ „Gamtos ateitis“ įgyvendinta „Ateities pakuotės klubo“ idėja, skatinanti Lietuvos gamintojus ir importuotojus naudoti tvaresnes pakuotes, pelnė auksą tvarumo/ESG ir korporatyvinės socialinės atsakomybės kategorijoje bei sidabrą B2B komunikacijos kategorijoje.

Pasak „Adverum“ vyresniosios partnerės Ievos Naujalytės, komunikacijos įmonėje per metus gimsta šimtai gerų idėjų, tačiau dauguma jų tiesiog lieka ant popieriaus. Didžioji jų dalis neišvystų dienos šviesos, jeigu ne drąsūs klientai, kurie ryžtasi investuoti savo resursus ir tikėjimą į inovatyvius komunikacijos sprendimus. Be to, laiminčias idėjas paprastai lydi ir nepriekaištingi procesai, disciplina, atkaklumas jas įgyvendinant.

„Kiekvienas apdovanojimas slepia šimtus, o kartais ir tūkstančius darbo valandų, kai konsultantai, projektų vadovai, asistentai ir kliento atstovai dirba petys į petį įgyvendindami projekto idėjas, vieni kitiems padėdami siekti kasdienių ir strateginių tikslų. Dėl to, šiuos apdovanojimus skiriame savo klientams ir jiems nuoširdžiai dėkojame už galimybę būti matomiems tarp geriausiųjų komunikacijos rinkoje“, – teigia I. Naujalytė.

PRGN yra tarptautinis nepriklausomų komunikacijos agentūrų tinklas, vienijantis 53 narius iš 55 pasaulio valstybių. Šiemet „PRGN Best Practice“ apdovanojimams PRGN narės pateikė beveik 110 kampanijų 22 kategorijose.

Jau aštuonioliktus metus komunikacijos paslaugas teikianti bendrovė „Adverum“ specializuojasi strateginės komunikacijos, viešųjų ryšių, rinkodaros, kūrybos, skaitmeninės ir tarptautinės komunikacijos srityse.

Tarp „Adverum“ klientų yra „Citadele”, „CGI Lithuania“, „Dell Technologies“, „Estoty“, „EPSO-G”, „Gamtos ateitis“, „K2.LT“, „Klaipėdos vanduo“, „Lego“, „Nestle“, „Vilniaus duona“, „Volfas Engelman“, „Western Union“, „Wizz Air“, „Yukon Advanced Optics Worldwide“.