„Esame viena seniausių komunikacijos agentūrų Lietuvoje, turinti solidų klientų krepšelį. Agentūros kertinis variklis – įvairiapusiškos patirties sukaupę komunikacijos konsultantai, kurie mūsų klientus konsultuoja ne tik komunikacijos, bet ir verslo valdymo, tvarumo klausimais.

Aurelijos ilgametė patirtis komunikacijoje papildys „Adverum“ strateginių konsultantų komandą, kurioje tokie profesionalai kaip Dalius Drevinskas ir Anastasija Zemdliauskaitė, taip pat leis sustiprinti įmonės valdymą“, – kalbėjo I. Naujalytė. Pasak jos, „Adverum“ toliau bendradarbiaus ir su komunikacijos strategu Aisčiu Zabarausku, kuris įmonės klientus konsultuos strateginės, politinės ir krizių komunikacijos klausimais.

Ieva Naujalytė

Prie „Adverum“ agentūros vairo stojanti A. Astrauskė patirtį kaupė dirbdama didžiausiose mažmeninės prekybos, logistikos įmonėse, taip pat turi žurnalistinės bei darbo komunikacijos agentūrose patirties.

„Darbas komunikacijos įmonėje – labai dinamiškas, reikalaujantis nuolat plėsti savo žinių lauką pačiose įvairiausiose srityse. Per savo darbinę patirtį teko konsultuoti verslus, veikiančius finansų, mažmeninės prekybos, farmacijos, nekilnojamojo turto, IT srityse. Tikiu, kad mano sukaupta patirtis ir agentūrinio darbo principų išmanymas leis reikšmingai prisidėti prie „Adverum“ rezultatų augimo“, – teigia A. Astrauskė.

Pasak vykdomosios direktorės, aiškus agentūros vadovų funkcijų pasidalijimas leis kryptingai siekti „Adverum“ strateginių tikslų teikti komunikacijos paslaugas globalioje rinkoje, tačiau kartu užtikrins jau esamų klientų kokybišką aptarnavimą ir pozicijų stiprinimą Lietuvoje.

2004 m. įkurta agentūra „Adverum“ teikia strateginės komunikacijos konsultacijų, ryšių su žiniasklaida, skaitmeninės komunikacijos ir rinkodaros komunikacijos paslaugas. 30–40 proc. agentūros pajamų sudaro tarptautinės komunikacijos paslaugos: agentūra teikia paslaugas tarptautinėms įmonėms, kurias reprezentuoja visose Baltijos šalyse.

„Adverum“ konsultantai taip pat paslaugas teikia eksportuojančioms Lietuvos įmonėms ir organizacijoms, kurioms, pasitelkiant konsultantus iš nepriklausomų komunikacijos agentūrų tinklo PRGN, užtikrina kokybiškas paslaugas 55-iose didžiausiose užsienio rinkose Europoje, Šiaurės ir Pietų Amerikoje, Azijoje, Afrikoje. Šiuo metu „Adverum“ dirba su Inovacijų agentūra, „Deel“, „Amber Grid“, „Volfas Engelman“, „Cosentino“, „Yukon Advenced Optics Worldwide“, „Girteka“, „Alver“, „Wizz Air“, „Dell EMC“, K2 LT, asociacija „Lietuvos keliai“, Lietuvos advokatūra, Sveikatos apsaugos ministerija ir kitais. Įmonės pajamos iš konsultacinės veiklos 2022 m. siekė 945 tūkst. Eur, agentūroje dirba 14 žmonių.