Australijos kilęs A. Jacquotas neseniai išsiuntė laišką didžiausios ir seniausios šalies oro linijų bendrovės „Qantas“ generaliniam direktoriui Alanui Joyce‘ui. Jaunasis verslininkas pranešė įkuriantis naują bendrovę „Oceania Express“, rašo adweek.com.

A. Jacquotas laiške domėjosi, kaip galėtų išnaudoti savo laisvą laiką po pamokų, kad sukurtų oro linijų bendrovę, taip pat prašė patarimo, kaip tai padaryti sėkmingai. Jam parūpo ir ilgų skrydžių į Londoną problema – iš Australijos į Angliją reikia skristi net 25 valandas, o tai yra nepatogu.

„Qantas“ generalinis direktorius A. Joyce‘as atsakė į jaunojo verslininko laišką. Jis patarė 10-mečiui pirmiausia rūpintis oro linijų bendrovės saugumu, o tada – ir keleivių patogumais. Anot A. Joyce'o, kaina taip pat turi atitikti siūlomas paslaugas ir būti prieinama klientams.

Be to, generalinis direktorius pakvietė A. Jacquotą į ekskursiją, kurioje jaunuolis galės susipažinti su skrydžių valdymo specialistais ir pamatyti, kaip tai vyksta. Tiesa, A. Joyce‘as pažadėjo su entuziastu pasidalinti ir kitais naudingais patarimais.

Socialiniuose tinkluose šis susirašinėjimas neliko nepastebėtas. Per 16 valandų „Twitter“ jis surinko 30 tūkst. paspaudimų patinka ir kiek mažiau pasidalijimų bei atsakymų.