Iki šiol laida „Šiandien kimba“ dešimt metų buvo rodoma „Lietuvos ryto“ televizijoje. S. Vigraitis sako, kad keičiantis kanalui taip pat atnaujino ir pačią laidą ir yra pasiruošęs pateikti staigmenų žiūrovams, tačiau kokios jos – dar anksti išduoti. Kas tikrai nesikeis – tai jo paties aistra žvejybai, dėl kurios laida turbūt ir sulaukė tiek populiarumo.

„Aš užaugau, degdamas šita aistra ir sutikau daugelį panašių į save. Aš vis dar augu, vis bandau ir mokausi, bet tuo pačiu ir dalinuosi tuo, ką gavau ar atradau. Nuo tada, kai pirmą kartą paėmiau meškerę į rankas, pasikeitė labai daug kas – gamta, žmonės ir jų požiūriai. Pamačiau ir pažinau šimtus būdų, technikų ir net technologijų. Nepasikeitė tik tai, kad net ir šiandien, dabar pat aš galiu palydėti saulę ir atsikelti anksčiau už ją. Galiu iš viso nemiegoti. Galiu eiti, bristi, brautis per krūmus ir pelkes. Galiu plaukti, važiuoti, skristi šimtus, net tūkstančius kilometrų tik dėl… Ne, tikrai ne dėl žuvies, o dėl tos tikros, gal net tyros akimirkos, kai su meškere atsiduriu prie vandens. Kai atrodo, kad viskas nutyla ir esu visiškai ramus, bet po sekundės kažkodėl dreba rankos ir daužosi azarto apimta širdis. Tada viską aplinkui užmirštu ir vėl skubu užmesti, nes tikiu, kad dabar, kad šiandien! Ir visiškai nesvarbu, koks oras ar metų laikas. Nesvarbu, ką gaudau ar ko dar nepagavau. Svarbiausia yra tai, ką jau užtikrintai žinau – jei nori žvejoti, nieko neatidėliok, daryk, varyk dabar! Nes kimba šiandien“, – šypsosi S. Vigraitis.

Laida „Šiandien kimba“ portale „Delfi“ bus rodoma trečiadieniais 19.30 val, o per televizijos kanalą „Delfi TV“ – trečiadieniais 22 val.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.