„Verizon” teisininkai sako matantys pakankamą pagrindą grįžti prie sandėrio salygų, kadangi visi formalumai dar nėra baigti, rašo portalas „Mashable”.

„Manau, mes turime pakankamai priežasčių manyti, kad šis įvykis padarė materialią žalą ir norime, kad „Yahoo” parodytų mums pilną situacijos vaizdą. Jei jie mano kitaip, jie privalo mums tai įrodyti”, – žiniasklaidai teigė „Verizon” pagrindinis advokatas Craigas Sillimanas.

Šį rugsėjį „Yahoo” patvirtino, kad mažiausiai 500 milijonų vartotojų prisijungimo duomenys buvo pavogti dar 2014 m. ir tai buvo vienas didžiausių įsilaužimų į duomenų sistemas istorijoje. „Verizon” apie tai sužinojo tik dviem dienomis anksčiau, nei buvo viešai paskelbta visuomenei – tuo metu jau buvo praėję du mėnesiai nuo bendrovių sukirtimo rankomis dėl pardavimo.

„Verizon” generalinis direktorius Lowell McAdam sako nebuvęs šokiruotas. „Manau, klausimas ne toks, ar kada nors į tavo duomenų bazę įsilauš, bet kada tai atsitiks. Manau, žmonės greit supras, kad tokiu būdu veikia internetas”, – tokiu savo pasisakymu jis nustebino į technologijų konferenciją San Franciske susirinkusią profesionalų bendruomenę. Tad visai atšaukti sandėrio jie neketina, bet norėtų susitarti dėl maždaug 1 mlrd. mažesnės sumos.