Apie savo planus, naują knygą ir tai, kuo dalinsis su Delfi Plius prenumeratoriais ilgus metus leidybos srityje dirbanti moteris dalijosi laidoje „Delfi diena”.

„Aš dabar laukiu, kada išeis mano naujausia knyga „Popietės laikas. Mitai ir tiesa apie senėjimą”, – paklausta, kuo šiuo metu gyvena kalbėjo rašytoja.

E. Tombak prisipažįsta, kad su Delfi Plius prenumeratoriais ji dalinsis daugiau nei yra nugulę jos knygoje.

„Tai bus išėjimas iš knygos formato ir man yra labai gera, esu labai dėkinga už šią galimybę. Esu iš tų autorių, kurie redaguoja begales kartų: po 50 kartų perrašinėja savo tekstus ir galėtų tą atlikti ir 500 kartų. Bet kai supranti, kad reikia visgi išleisti knygą, turi sustoti. O dabar turiu galimybę rašyti Delfi Plius, galiu toliau save redaguoti ir plėsti. Kiekviena diena suteikia naujų įžvalgu ir tai man taip įdomu ir smalsu”, – tęsė pokalbį rašytoja.

Laidoje autorė pasidalijo ir savo įžvalgomis, kas ateityje gali nutikti su spauda.

„Nežinau, kas nutiks su žurnalais, nes jų ateitis šiandien yra gana liūdna, bet, manau, kad knygos tikrai liks. Mes juk matome susidomėjimą knygų mugėmis. Vis daugiau autorių rašo knygas. Leidyklos pripažįsta, kad tiražai sumažėjo, bet knygų padaugėjo. Nematau priežasties baimintis, kad knygos išnyktų”, – akcentavo ji.

E. Tombak taip pat tiki, kad interneto žiniasklaida ir toliau išliks tokia pat populiari kaip dabar ir kartu džiaugėsi galėsianti savo įžvalgomis dalytis ir su Delfi Plius skaitytojais.

Pirmąjį autorės tekstą skaitykite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)