2020 m. pradžioje atskiru televizijos kanalu visoje Lietuvoje pradėjusi veikti „Delfi TV“ toliau sparčiai auga ir pristato naują rudens sezoną. Jame, kaip ir iki šiol, žiūrovams bus siūlomas išskirtinis tik lietuviškas turinys, tiesioginės transliacijos ir daugiau nei 50 autorinių laidų, tarp kurių – tokios žiūrovų pamėgtos laidos kaip „Dėmesio centre“, „Kitokie pasikalbėjimai“, „Aš Ikona“, „Alfo didysis kulinarinis šou“, „Orijaus kelionės“ ir daug kitų.

Edmundas Jakilaitis

Naujajame „Delfi TV“ sezone karščiausias aktualijas tiesioginėse laidose žiūrovams sekti padės žinomi žurnalistai: Edmundas Jakilaitis ves laidas „Dėmesio centre“ ir „Lietuvos politikos forumas“, Daiva Žeimytė politikų lauks „Darbo pokalbyje“, Aurimas Perednis kalbins pašnekovus laidoje „Delfi Diena“, Kristina Pocytė – laidose „Delfi Rytas“, „Delfi Diena“, Kristina Ciparytė – laidoje „Delfi Rytas“. Mažiausiai tris kartus per savaitę Delfi žurnalistai rengs aktualijų laidą „Delfi tema“. Rusakalbiams žiūrovams „Delfi TV“ pasiūlys tiesioginę aktualių pokalbių laidą „Be kaukės“.

Mėgstantiems pokalbių laidas, pasirinkimas bus itin platus – žiūrovų lauks „Kitokie pasikalbėjimai“, „Nepatogūs klausimai su Rolandu Mackevičiumi“, „Jūs rimtai?“, „Rimas ir kunigas“ su Rimu Šapausku, „Nejaukiai su T. Sinickiu“, „ARTimai“.

Kristina Pocytė

Norintiems kokybiško laisvalaikio, idėjų rasti padės tokios laidos kaip „Alfas vienas namuose“, „Orijaus kelionės“, „Šiandien kimba“, „Spausk gazą“ ir daug kitų. Besirūpinantys savo ir artimųjų sveikata turėtų nepraleisti jau pamėgtų laidų „Sveiki! Su gydytoju Morozovu“, „Sveikatos receptas“ ir šio sezono naujos laidos su Vaida Kurpiene.

Alfas Ivanauskas

„Delfi TV“ žiūrovės jau pamėgo laidas „Aš Ikona“ su Asta Stašaityte, Simona Naine ir Nijole Pareigyte. Žinoma, „Delfi TV“ neleis liūdėti ir sekantiems įžymybių gyvenimą, muzikos naujienas bei ieškantiems pramogų – jie galės rinktis iš tokių laidų kaip „Kasdienybės herojai“ su Rūta Lape, „Mano pramogos veidai“, „M-1 ryto šou“, „Garsiai!“, „Delfi premjera“ ir kitų.

Rūta Lapė

Kam aktualus verslas, turėtų nepraleisti laidų „Boso valanda“ su Sauliu Jovaiša, „Atsakingas požiūris“ su K. Ciparyte, „Piniginiai reikalai“ su Viktorija Chockevičiūte, „LinkedIn pusryčiai“ su Šarūnu Sakalausku.

Itin daug žiūrovų visada sulaukia ir „Delfi TV“ siūlomos sporto transliacijos ir laidos: naujajame sezone lauks futbolo A lygos tiesioginės transliacijos, UEFA atkrintamosios varžybos, laidos „Sportinė forma“, „Krepšinio zona“, „Trigubas dublis“, „Įvartis“ ir daug kitų.

„Niekam ne paslaptis, kad žiūrovams vis aktualesniu tampa video formato turinys, todėl jam skiriame itin daug dėmesio. Internetinė „Delfi“ televizija jau yra įsitvirtinusi rinkoje – kaip parodė „Spinter“ atlikta apklausa, ji šiuo metu žiūrimiausia Lietuvoje. Džiaugiamės, kad metų pradžioje atsiradęs atskiras „Delfi“ televizijos kanalas taip pat atranda savo žiūrovus – jie vertina, kad „Delfi TV“ gali rasti tiek solidžių aktualijų laidų, tiek kokybiško pramoginio turinio, ar sporto transliacijų, kurių nerodo joks kitas kanalas. Stengsimės, kad naujasis sezonas jiems būtų dar įdomesnis“, – sako „Delfi“ vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas „Delfi“ su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.