Remiantis naujausiais interneto rinkos tyrimų bendrovės „Gemius Audience" duomenimis, 2016 m. lapkritį mobilusis DELFI buvo ne tik skaitomiausias tarp visų Lietuvos portalų, bet viršijo net ir savo paties rekordus. Šį mėnesį per mobiliuosius įrenginius DELFI skaitė daugiau nei 593 tūkst. realių vartotojų – tai yra didžiausias iki šiol pasiektas rezultatas. Portalo „15min.lt" skaitomumas lapkritį krito iki nepilnai 515 tūkst. realių vartotojų, „lrytas.lt" skaitė 392 tūkst., „tv3.lt" – 367 tūkst. skaitytojų.

Gausiai mobiliojo DELFI skaitytojų auditorijai puiki metų pabaigos naujiena bus atnaujinta mobiliojo DELFI versija. Atsižvelgus į skaitytojų nuomones ir pasiūlymus nuo šiol pradeda veikti atnaujintos DELFI ir DELFI RU programėlės, skirtos iOS ir Android vartotojams. Papildomos funkcijos vartotojų pamėgtoje MANO DELFI paskyroje suteiks jiems dar daugiau galimybių vartoti turinį jiems patogiausiais būdais.

„Sekdami pasaulines rinkos tendencijas akivaizdžiai matome, kad vienas svarbiausių ir nuolat augančių skaitytojų poreikių dabar – galimybė sekti būtent jiems aktualias naujienas. Skaitytojai taip pat nori, kad naujienos būtų patogiai prieinamos per visus išmaniuosius įrenginius. Džiaugiamės teigiamais DELFI mobiliosios programėlės vartotojų atsiliepimais: visus šiuos metus DELFI skaitomumas mobiliuosiuose telefonuose nuosekliai augo. Todėl nuolat ieškome inovatyvių būdų, kaip užtikrinti dar geresnę naršymo patirtį”, – sako DELFI direktorius Vytautas Benokraitis.

DELFI programėlėse buvo išplėstos MANO DELFI paskyros galimybės ir tuo pačiu atnaujintas m.DELFI.lt dizainas. „Paskyroje MANO DELFI pasirinkę funkciją „Mano naujienos” vartotojai galės labai patogiai keisti savo pasirinkimą, kokias naujienas norėtų skaityti, pasirinkdami jiems aktualią temą: aktualijas, verslą, sportą, pramogas. Augant informacijos srautui ir aktyvėjant gyvenimo ritmui vartotojams tampa vis sunkiau nepraleisti svarbiausių dienos įvykių. Nauja funkcija „Mano žymės” leis pasižymėti, ką norite perskaityti vėliau. O jei nenorite ir negalite per dieną nuolat tikrinti, kas įvyko jus dominančioje srityje, naudodamiesi pranešimų istorija galėsite peržvelgti visas sau aktualiausias žinias vienu kartu jums patogiu metu”, – sako DELFI grupės verslo plėtros vadovė Erika Maslauskaitė.

Norintiems naudotis atnaujinta programėlių versija, tereikia nueiti į „Apple Store” ar „Google Play Store” ir jas atsinaujinti. Norintys naršyti mobiliojoje DELFI svetainėje, atnaujinimus ras m.DELFI.lt.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias naujienų portalas DELFI ir gausa teminių portalų, skirtų įvairioms auditorijoms. Tai teminiai portalai ir jų prekių ženklai: Moteris.lt, Cosmopolitan.lt, Tavovaikas.lt, Manonamai.lt, Panele.lt. Specializuoti teminiai interneto kanalai ir jų prekių ženklai: Krepšinis.lt, Vyriškai.lt, Daraupats.lt, Letena.lt, 5Braškės.lt, Klubas.lt, Galjuokauji.lt, Būsiumama.lt, 1000receptų, M360.lt. Grupei priklauso ir skelbimų tinklalapiai bei jų prekių ženklai Alio.lt ir Zave.lt. Bendrovė DELFI taip pat leidžia skaitomiausius Lietuvoje mėnesinius žurnalus „Moteris“ ir „Panelė“ bei kitus populiarius mėnesinius žurnalus: „Cosmopolitan“, ,„Mano namai“, „Tavo vaikas“. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti laikraščių, internetinės žiniasklaidos, leidybos verslą Baltijos šalyse.