„Sveikiname Lietuvą prisijungus prie pasaulinės „Elle“ šeimos. Esu tikra, kad Lietuvos komanda bendradarbiaudama su ilgametę patirtį turinčia tarptautine žurnalo komanda sukurs unikalų leidinį, kuris ne tik švies ir edukuos, bet ir įkvėps Lietuvos žmones gyventi sveiką, stilingą ir įdomų gyvenimą“, – sako „Elle“ tarptautinė direktorė Valeria Bessolo Llopiz.

„Mums, kaip leidėjams, svarbu ne tik palaikyti aukštus, tarptautinius standartus žurnale, bet ir juos nuolat kelti. Labai džiaugiuosi, kad stipriausias pasaulyje mados žiniasklaidos prekinis ženklas „Elle“ nusprendė kartu su mūsų komanda žengti į Lietuvos rinką. Tai didelis įvykis Lietuvos mados ir leidybos pasaulyje. Tikiu, kad su tarptautine komanda galėsime Lietuvos skaitytojams pasiūlyti dar daugiau įvairaus ir kokybiško turinio, galėsime būti ne tik tais, kurie pasakoja istoriją, bet ir tais, kurie ją kuria, kurie kartu gyvena toje istorijoje. Tai ypatingai pasistengsime perteikti per mūsų su „Elle“ naujus projektus apie kuriuos netrukus sužinosite“, – komentuoja Tadas Bruzgulis, „Elle Lithuania“ žurnalo direktorius.

Tadas Bruzgulis

„Ačiū „Elle“ šeimai už pasitikėjimą ir tikiu, kad kartu sukursime unikalų ir įdomų žurnalą, kuris Lietuvos skaitytojams taps nauju nuolatiniu ritualu. Jau šių metų vasario 1 d. pristatysime Jums pirmąjį „Elle Lithuania“ numerį, o metų bėgyje „Elle Lithuania“ bus turtinga ir papildomais leidiniais: Elle Man, Elle Kids, Elle Travel ir Elle Decoration“, – sako „Elle Lithuania“ vyr. redaktorė Irina Sinė.

Irina Sinė