„Šešerius metus turėjau laimę dirbti su be proto talentingais žmonėmis. Kuriems jūra iki kelių. Kurie nežaidžia žurnalistikos. Didžiuojuosi ir dėkoju visiems, dirbantiems laidoje „Info diena“. Ji lieka. O aš pasitraukiu. Nenuėjau dar ten, kur siekiau, kur ketinau, kur svajojau, bet sustoju, kai jau laikas. Ten, kur ir noriu sustoti. Ačiū visiems, kas buvo kartu ir kas bus“, – savo feisbuko profilyje rašo ji, pridurdama, kad pareigas eis iki gegužės 15 d.

Ji BNS sakė, kad įtakos sprendimui pasitraukti turėjo šią savaitę paskelbta Valstybės saugumo departamento (VSD) pažyma. Joje daug dėmesio skiriama koncerno „MG Baltic“, valdančio ir kanalą „Info TV“, veiklai.

„Susidėjo daug aplinkybių, taip pat gavau keletą darbo pasiūlymų, kuriuos svarstau ir artimiausiomis dienomis priimsiu sprendimą“, – apie pasitraukimą ir ateities perspektyvas kalbėjo I. Larionovaitė.

„Taip, šita aplinkybė (VSD pažyma – BNS) turėjo įtakos mano sprendimui“, – teigė ji.

Plačiau savo sprendimo ji nekomentavo aiškindama, kad nori pabaigti darbus. „Info TV“ ji dirbs iki gegužės 15 dienos.

I. Larionovaitė turi keliolikos metų patirtį informacinėse laidose: vadovavo „Lietuvos ryto televizijos“ žinių tarnybai, dirbo „Panoramoje“, specialiąja LNK korespondente Briuselyje, buvo „Žurnalisto tyrimo“ autorė.