Nuo liepos 3 d. „Go3“ vartotojai gaus prieigą prie didžiulės HBO ir „HBO Max“ turinio vaizdotekos, įskaitant apdovanojimus pelniusius serialus kaip „Drakono namai“, „Paskutinieji mūsiškiai“, „Palikimas“, „Černobylis“, „Baltasis lotosas“, „Euforija“, taip pat šiuolaikinės televizijos ikonomis tapusius kūrinius „Sostų karai“, „Sausas įstatymas“, „Sopranai: mafijos kronika“, „Draugeliai“, „Blakė“, „Tikras kraujas“, „Tikras detektyvas“, „Seksas ir miestas“ ir daugelį kitų.

Ekaterina Mihajlovic, „Warner Bros. Discovery“ platinimo ir verslo plėtros direktorė Šiaurės rytų Europai sakė: „Džiaugiamės, kad galime plėtoti partnerystę su „Go3“ visose trijose Baltijos šalių rinkose, siūlydami savo partnerės prenumeratoriams išskirtinę patirtį ir pramogas su didžiuliu HBO prekės ženklo įvairių žanrų kūrinių pasirinkimu. Šiuo žingsniu tęsiame savo misiją būti kuo prieinamesni ir arčiau savo gerbėjų, kad jie galėtų žiūrėti turinį jiems patogiausiu būdu. Per pastaruosius kelerius metus užmezgėme sėkmingą partnerystę su „Go3“ televizija dėl „discovery+“ ir džiaugiamės, kad galime ją išplėsti, įtraukdami ir HBO, taip „Go3“ prenumeratoriams pateikdami apdovanojimus pelniusius ir kritikų pripažintus HBO ir „Max Original“ kūrinius“.

Jan Wykrytowicz, „Go3“ televizijos generalinis direktorius teigė: „Džiaugiamės galėdami „Go3“ žiūrovams pasiūlyti „HBO“ prekės ženklą ir kultinius originalius kūrinius. Kaip išmintingai pasakė Tyrionas Lanisteris: „Pasaulyje nėra nieko galingesnio už gerą pasakojimą“. Unikalūs HBO pasakojimai puikiai dera su esama „Go3“ turinio pasiūla. Mūsų vartotojai galės mėgautis išsamiausia bei išskirtiniausia pramogų patirtimi Baltijos šalyse.“

Artimiausiais mėnesiais „Go3“ televizijos žiūrovai galės mėgautis tokiais HBO ir „Max Original“ kūriniais, kaip naujuoju serialu „Pilnas ratas“ su žymiąja Claire Danes bei „Superpowered: the DC story“ – dokumentiniu serialu apie DC komiksų istoriją ir palikimą. Taip pat sekti naujų HBO hitų siužetinę liniją, kaip „Dievaitis“, „Sekso ir miesto“ tęsinį „Ir štai kaip...“, pamatyti suomių dokumentinį serialą „Pirmasis penketukas“, siūlantį pažvelgti į premjerės Sannos Marin vyriausybės užkulisius, ir įžymybių tinklalaides „Smartless. Kelyje“ su Jasonu Batemanu, Willu Arnettu ir Seanu Hayesu. Žiūrovų dėmesį turėtų patraukt psichologinis veiksmo miniserialas „Aštrūs daiktai“, sukurtas pagal 2006 m. debiutinį Gillian Flynn romaną, kuriame pagrindinius vaidmenis atlieka Amy Adams ir Patricia Clarkson, bei originalus Steveno Soderbergho neo-noir žanro kriminalinis filmas „Be staigių judesių“ su Benicio del Toro ir Brendanu Fraseriu.