„ELTA yra pirmoji naujienų agentūra Lietuvoje, įkurta net anksčiau nei britų visuomeninis transliuotojas. Ji buvo pamatas, nuo kurio atsispyrė Lietuvos žiniasklaida. Šiandien agentūroje dirba profesionalūs žurnalistai ir redaktoriai, kurie kruopščiai renka ir skelbia išskirtinę informaciją. Džiaugiuosi galėdama tapti šios komandos dalimi“, – sako J. Maciūnaitė.

J. Maciūnaitė beveik 10 metų dirbo naujienų portale „Delfi“, pastaruoju metu ji buvo „Delfi“ laisvalaikio kanalų vadovė.

„Tai, kiek stipri bus naujienų agentūra, lemia joje dirbantys profesionalai. Esu tikras, kad J. Maciūnaitė, pati sėkmingai dirbusi ir žurnaliste, ir redaktore, reikšmingai sustiprins ELTA komandą ir kartu pasieksime ambicingų agentūrai, o kartu ir sau keliamų tikslų“, – sako ELTA vyr. redaktorius Vytautas Bruveris.

Naujienų agentūra ELTA ruošia naujienas politikos, verslo, sporto ir kultūros temomis lietuvių, anglų ir rusų kalbomis. Kiekvieną dieną ELTA parengia daugiau nei 600 informacinio ir vaizdinio turinio apie Lietuvą ir pasaulį vienetų.

ELTA ne tik kasdien nušviečia svarbiausias Lietuvos ir pasaulio naujienas, bet ir siūlo išskirtinį turinį – autorinius ekspertų komentarus, video interviu apie politikos ir verslo aktualijas ir kt.

ELTA bendradarbiauja su įvairiais tarptautiniais partneriais, kurių sąrašą praėjusią vasarą papildė Lenkijos naujienų agentūra PAP.

ELTA taip pat turi didžiausią Lietuvoje nuotraukų archyvą, kuris yra nuolat pildomas.