„ELTA Zoomas“ – globaliam žvilgsniui

ELTA, siekdama kurti daugiau išskirtinio turinio bei tapti ir vaizdo medžiagą pateikiančia naujienų agentūra, jau pateikia savo vartotojams bei plačiajai visuomenei video interviu su išskirtiniais pašnekovais „ELTA Zoomas“. Šių interviu metu V. Bruveris kalbina svarbius ir įdomius pašnekovus, susijusius su karu Ukrainoje bei visu jį liečiančiu globaliniu geopolitiniu konfliktu.

„Per šiuos interviu su Ukrainos bei kitų šalių politikais, diplomatais, kariškiais, žurnalistais, pilietinės visuomenės veikėjais, ekspertais galime dar labiau „prizoominti“, kitaip tariant, priartinti įvairiausius šios didžiausios ir svarbiausios mūsų laikų temos bei tikrovės aspektus“, – sakė V. Bruveris.

„ELTA Zoomas“ skaitytojus ir žiūrovus pasiekia kiekvieną trečiadienį. Čia svečiuojasi tokie tarptautinės politikos ekspertai kaip Ukrainos pajėgų štabo atstovai, JAV diplomatai, Lenkijos naujienų apžvalgininkai ir kiti savo sričių žinovai, galintys autoritetingai pakomentuoti geopolitinę situaciją ir analizuoti svarbiausius pasaulio įvykius.

Gauti išskirtines Lenkijos analitikų įžvalgas padeda ir tai, kad ELTA tarptautinių partnerių sąrašą šią vasarą papildė Lenkijos naujienų agentūra PAP. Bendradarbiaudami su ja ir pasitelkdami kitus patikimus užsienio šaltinius ELTA skaitytojams gali pateikti visapusišką informaciją apie įvykius pasaulyje iš pirmų lūpų.

Lietuviškos aktualijos – „ELTA kampe“

Norintiems giliau pažvelgti į tai, kas svarbiausio vyksta Lietuvoje, ELTA žurnalistai nuo šio penktadienio kiekvieną savaitę taip pat siūlys video formato interviu „ELTA kampas“.

„Žiūrovus kartu su pašnekovais įsileisime į pačią ELTA redakciją – čia esančiame specialiame „kampe“ žurnalistai kalbins politikus ar kitus ekspertus įvairiomis Lietuvos politinėmis, ekonominėmis, socialinėmis temomis ir visais kitais svarbiais mūsų tikrovės „kampais“. Tai darysiu ne tik aš, bet ir kiti mano kolegos, kurie kas dieną, kas valandą ir kas minutę į jas gilinasi agentūros darbe“, – sako ELTA vyr. redaktorius V. Bruveris.

Šie video interviu dar labiau praplės ELTA siūlomo turinio ir jo formatų įvairovę. Primename, kad ELTA taip pat skelbia autorinius V. Bruverio tekstus apie pasaulio įvykius, ir ELTA verslo redaktoriaus Edgaro Savicko komentarus apie ekonomikos naujienas.

Rubrika norintiems taupyti ir investuoti

Dar viena ELTA naujiena – nuo penktadienio, rugpjūčio 11 dienos, čia atsiras speciali finansinio raštingumo rubrika. Ji – itin aktuali ieškantiems būdų sutaupyti, investuoti ir užsitikrinti saugią ateitį.

„Taupymas – kiekvienam svarbus įgūdis. Sukaupti tam tikrą pinigų sumą svarbu ne tik norint įsigyti brangesnį pirkinį, bet ir tikintis orios senatvės. Vienas būdų tai pasiekti – reguliariai investuoti, pradedant indėliais, baigiant investiciniais fondais. O tam, kad sukauptos lėšos nenueitų šuniui ant uodegos, svarbus draudimas ir išlavintas gebėjimas atpažinti įvairiausius sukčius. Apie visa tai ir dar daugiau skaitytojus informuosime naujoje ELTA rubrikoje,“ – sako ELTA verslo redaktorius E. Savickas.

Edgaras Savickas
Šaltinis
Temos
Be raštiško ELTA sutikimo šios naujienos tekstą kopijuoti draudžiama.
ELTA
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją