„Nuolat skelbiame naujausią informaciją, kokią tik gauname, „Delfi“ portale, transliuojame posėdžius, spaudos konferencijas, ekspertų komentarus – juos iškart gali matyti tiek portalo lankytojai, tiek žmonės, sekantys „Delfi“ paskyrą feisbuke. Reaguodami į aktualijų svarbą, nusprendėme ir „Delfi TV“ pirmenybę teikti naujausiai informacijai ir tiesioginėms transliacijoms iš oficialių spaudos konferencijų, kurios prireikus gali pertraukti kitas tuo metu rodomas laidas, bet žiūrovai vėliau prie jų galės bet kada sugrįžti“, – sako „Delfi“ vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė.

„Atsiprašome, jei kam nors tai suteiks nepatogumų, bet matome, kad šiuo metu visiems svarbiausia žinoti naujienas, susijusias su visų gyvenimus aukštyn kojomis apvertusia pandemija. O visas „Delfi TV“ laidas bet kuriuo patogiu metu galima rasti „Delfi“ portale“, – kalba R. Lukaitytė-Vnarauskienė.

Tai, kad žmonėms šiuo metu informacija yra itin svarbi, rodo ir rekordiškai išaugęs portalo lankomumas – pastarosiomis dienomis kasdien „Delfi“ sulaukia daugiau nei 800 tūkst. realių interneto vartotojų, o įvertinus ir „Delfi“ sekėjus feisbuke, žiūrovus „Youtube“ ir televizijos kanale, „Delfi“ kasdien pasiekia apie 1,5 mln. žmonių auditoriją.

Šeštadienio speciali „Delfi dėmesio centre" laida portale žiūrėta 156 tūkst. kartų, „Youtube“ – 21 tūkst., feisbuke – 155 tūkst. Per Delfi TV kanalą laidą šeštadienio vakarą žiūrėjo 72 tūkst. žiūrovų.

„Delfi“ taip pat reaguoja į tai, kad į mokyklas nebeeinant vaikams, tėvams tenka susidurti su jų užimtumo problema.

Kiekvieną darbo dieną „Delfi TV“ transliuos laidas iš didelio pasisekimo sulaukusio renginio „Geriausios ever pamokų dienos“, kurioje pamokas veda žinomi žmonės ir savo sričių profesionalai – Vidas Bareikis, Indrė Stonkuvienė, Benediktas Vanagas, Adrija Čepaitė, Martynas Starkus, Vytaras Radzevičius ir daug kitų.

Skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt“ nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.