„DELFI dėmesio centre“ bus transliuojama nuo pirmadienio iki ketvirtadienio 20 val per DELFI TV ir BTV, o 20.30 val retransliuojama per „Info TV“ ilgiausioje Lietuvoje žinių laidoje „Info diena“. Įdomiausias laidos akimirkas taip pat galės pamatyti LNK vakaro žinių žiūrovai. Vėliau laidos įrašą bus galima peržiūrėti DELFI TV, o tekstus, parengtus pagal laidos medžiagą – portale DELFI.

„Pirmiausia aš noriu pasidžiaugti ir pasveikinti DELFI ir LNK grupę sėkmingai sutarus dėl tokio unikalaus projekto. Derybos, tiesą sakant, iš esmės vyko be manęs: aš esu įsipareigojęs DELFI ir jie turi teisę mano kuriamas laidas transliuoti nors ir mėnulyje. Bet labai džiaugiuosi dėl šio bendradarbiavimo, nes dabar žiūrovai galės matyti laidą „DELFI dėmesio centre“ visoje Lietuvoje, be jokių apribojimų, nepaisant to, ar jie yra bent minimaliai techniškai išprusę, naudojasi internetu ar mobiliuoju telefonu, ar vis dar informaciją gauna tik per televizorių. Iš tikrųjų tai bus didžiausios potencialios auditorijos informacinė laida per visą istoriją, nieko panašaus Lietuvoje tikrai nėra buvę, ir man tai tikrai yra malonu“, – sako E. Jakilaitis.

„Man atrodo, kad tai tikrai bus visoms pusėms naudingas bendradarbiavimas, o daugiausia laimės žiūrovai, kurie kiekvieną dieną gaus informaciją, nuomones tiesiai iš laidos dalyvių, ekspertų lūpų“, – kalba laidos „DELFI dėmesio centre vedėjas.

Laida „DELFI dėmesio centre“ truks nepilną pusvalandį. „Aš jau esu įgudęs per tiek laiko padaryti ne tik interviu, bet ir nedidelę pokalbių laidą, kurioje temą išnarstome visomis pusėmis. Tai bus nedidelė aktualių pokalbių laida, kurioje mes su skirtingas nuomones ir pozicijas turinčiais žmonėmis bandysime analizuoti tam tikrą situaciją, problemą ar įvykį, ir kalbėsime ne taip, kad vieni kitus įtikintume, o kad vieni kitus geriau suprastume“, – komentuoja E. Jakilaitis.

Portalo DELFI vyr. redaktorė Rasa Lukaitytė-Vnarauskienė tikisi, kad įsijungti laidą „DELFI dėmesio centre“ taps kasdieniu žiūrovų įpročiu.

„E. Jakilaitis neabejotinai yra vienas geriausių televizijos interviu žanro specialistų Lietuvoje, sugebantis apčiuopti svarbiausias, karščiausias aktualijas, ir turintis talentą prakalbinti net sunkiausiai prieinamus pašnekovus. Ši unikali partnerystė leis žiūrovams matyti laidas jiems patogiausiu būdu“, – sako ji.

„Didžiuojamės, kad mūsų žiūrovai galės stebėti aukščiausios kokybės politinio interviu laidas su vienu geriausių žurnalistų šalyje, televizijos profesionalu E. Jakilaičiu. Žiūrimiausia LNK kanalų grupė džiaugiasi bendru projektu su „Delfi“, partneriu, su kuriuo LNK sieja ilgametė partnerystė“, – sako LNK žinias rengiančios „Žinių studijos“ direktorius Rolandas Agintas.

Šiuo metu DELFI grupei priklauso skaitomiausias kiekvieną dieną naujienų portalas DELFI su visa eile teminių kanalų, skirtų įvairioms auditorijoms ir skelbimų portalas „Alio.lt”. DELFI nuo 2007 m. priklauso Estijos žiniasklaidos grupei „Ekspress Grupp“. Tai žiniasklaidos grupė, plėtojanti internetinės žiniasklaidos, leidybos ir laikraščių verslą Baltijos šalyse. „Ekspress Grupp“ Lietuvoje taip pat priklauso ir reklamos paslaugų internete bendrovė „Adnet media“.