Pasaulį užkariaujančios inovacijos

Be keliasdešimties pranešėjų dalyvių laukia kvapą gniaužiančios kino ir geriausių „Kanų liūtų“ reklamų peržiūros, mados ir meno ekspozicijos bei 2 vakarėliai, žadantys įdomias pažintis, ir pažintys su įdomiausiais šių dienų Lietuvos startuoliais.

„What's Next? Showroom“ erdvėje galima bus susipažinti su VDA pristatomu projektu „Citybirds“. Inovatyvius paspirtukus pristatančią įmonę įkūrė jaunas Lietuvos dizaineris Ignas Survila kartu su investuotoju Michel Barro iš Šveicarijos. Neabejingi technikai išbandys triratį motociklą „Ako“, kuris sujungia geriausias motociklų ir automobilių savybes.

Inovatyvioji „Robotikos akademija“ pristatys humanoidinius robotus „NAO“, kurie žiūrovus mokys, kaip teisingai mankštintis, šokti bei juokauti.

Meno ir mados intarpai

Meno mylėtojų akis konferencijoje trauks skulptoriaus Mykolo Svirskio darbas „Valentina II“ ir menininkų Jurgio Tarabildos bei Aisčio Kavaliausko paroda „Outside/Inside“.

Mados gerbėjai taip pat ras kur paganyti akis – „Showroom“ programoje jų lauks kūrėjų „Pykok“, „We Are Able“, „V2 Concept Store“, pristatomos „CÔTE&CIEL“ ir „Zefyro“ kūrinių ekspozicijos.

„Tegu šių metų „What's Next?“ konferencijos emocija kiekvienam unikaliai nugula ant rūbo – tik iš kitokių sprendimų, kitokio mąstymo ar matymo gimsta tai, ką mes rytoj vadinsime naujove,“ – sako „Zefyro“ autorė Viktorija Bugajenko.

Ekskursija konferencijoje – kodėl gi ne?

Konferencijos metu pirmą kartą bus pristatyta unikali potyriminė ekskursija po Aukštamiestį „Experience box“. Ekskursija po Vilniaus pramonės širdį interaktyvaus pasivaikščiojimo metu supažindins su rajono praeitimi.

Kinas ir geriausios reklamos

Pailsę nuo kalbų galės atsipalaiduoti kino seansuose. Tarptautinis mokslinės fantastikos kino festivalis „Best Sci Fi – International Film Festival“ konferencijoje pristatys 6 trumpametražių mokslinės fantastikos filmų programą. Ši kino programa bus įžanga į pavasarį menų fabrike „Loftas“ vyksiantį SCI-FI filmų festivalį.

Čia pat lankytojų lauks ir geriausių „Kanų liūtų“ reklamų peržiūros. „Kanų liūtų“ apdovanojimams šiemet buvo pateikta apie 43 tūkst. reklamos, rinkodaros ir viešųjų ryšių kampanijų, kurios buvo suskirstytos į 24 skirtingas kategorijas. „What’s next?“ konferencijoje bus galima pamatyti kampanijas, apdovanotas „Auksiniais liūtais“ „Film“ ir „Film Craft“ kategorijose.

Networking vakarėliai kvies užmegzti naudingas pažintis

Abi konferencijos dienas užbaigs kontaktų vakarėliai. Pentadienį, lapkričio 4 d., „The Atomic Garden Vilnius“ patalpose vyks „Networking party“ konktakų vakarėlis, kuriame, tikimąsi, dalyviai užsimegs naujas pažintis ir ras naujų idėjų.

Kad būtų linksmiau prie DJ pulto stos vienos kontraversiškiausių švedų reklamos agentūrų „SNASK“ įkūrėjas Magnus Berg, taip pat DJ Swix. Šiame renginyje privalomos vizitinės kortelės.

Šeštadienį, lapkričio 5 d., menų fabrike „Loftas“ vyks konferencijos uždarymas su industrine vakariene. Meniu rūpinsis „Kūno kultūra“. Subalansuotą maistą papildys muzikiniai ir vizualūs meno performansai.

Kūrybingumo ir ateities tendencijų konferencijoje „What's Next?“, kurią pristato „LRT OPUS“, šiemet vyks jau šį penktadienį ir šeštadienį, t.y. lapričio 4-5 d., menų fabrike „Loftas“, Vilniuje.