„Coca-Cola” sistemoje N. Normak dirba pastaruosius ketverius metus. Nuo 2012 m. ji ėjo Estijos viešųjų ryšių vadovės ir Baltijos šalių viešųjų ryšių projektų koordinatorės pareigas bendrovėje „Coca-Cola HBC“, kuri yra „The Coca-Cola Company“ gamybos partnerė, valdanti dvi gamyklas Lietuvoje. Šiose pareigose ji rūpinosi įmonės socialine atsakomybe, reputacijos kūrimu ir palaikymu. N. Normak taip pat vadovavo įvairiems bendrovės projektams, tokiems kaip pasirengimas vienkartinių gėrimų pakuočių užstato sistemos įvedimui Lietuvoje šių metų pradžioje.

„Naujosios pareigos yra man itin reikšmingas pripažinimas, o tuo pačiu – įdomus profesinis iššūkis. Per ketverius darbo metus „Coca-Cola“ sistemoje gerai įsisavinau jos veikimo principus bei aktyviai sieksiu „The Coca-Cola Company“ bei „Coca-Cola Hellenic“ tikslų įgyvendinimo, pasitelkdama tam visas savo žinias ir patirtį“, − kalbėjo Nelė Normak.

Ryšių su visuomene ir rinkodaros specialistė N. Normak yra sukaupusi daugiau kaip 20 metų darbo patirties. Ji yra dirbusi tokiose bendrovėse kaip „Philip Morris“, „General Motors“ ir „Grand Thornton“, kur ėjo įvairias pareigas rinkodaros, ryšių su visuomene ir komunikacijos srityje.

Tartu universitete Nelė yra baigusi dvejas bakalauro studijas – tarptautinės ekonomikos ir rinkodaros. Talino technologijos universitete ji yra įgijusi magistro diplomus vadybos ir įmonių finansų srityje.

„Coca-Cola“ yra nealkoholinių gėrimų kategorijos lyderė Baltijos šalyse. Jos gaminių asortimente yra gaivieji gėrimai, vanduo, sultys, šaltos arbatos, energiniai gėrimai.