Šventės sugrįžta

Kokybiškas maistas – kokybiškam gyvenimui

Ryškiaspalviai ridikėliai ryšulėliuose, salotos, kopūstai, šviežios morkos, agurkai ir didžiulis pomidorų pasirinkimas – tai pavasario šaukliai, kurie lietuviams primena, kad laikas savo organizmus papildyti tuo, kas išties naudinga.

Salotos „Lollo Roddo“ ir „Lollo Bianco“ šią savaitę kainuoja vos 0,99 Eur, šviežių morkų ryšulėlis – 1,19 Eur, o lietuviški trumpavaisiai agurkai – 4,99 Eur. Praeivių paklausus, ar kainos negąsdina, daugelis tvirtino, kad ne, nes visgi labiau nei kaina jiems rūpi tai, kad gali mėgautis šviežia, šiųmete daržovių pasiūla.

„Nuolatbendradarbiaujamesuūkininkaisirtiekėjais,kadsavopirkėjamsšviežio derliaus daržovių galėtume pasiūlyti kiek įmanoma anksčiau. Šiais metais platų pavasarinių daržovių asortimentą siūlome jau nuo pirmosios kovo savaitės. Pastebime, kad pirkėjai jų tikrai labai pasiilgsta ir šviežias derlius kasmet sudaro didelę kasdienio pirkinių krepšelio dalį“, – sako „Iki“ komunikacijos vadovė Vaida Budrienė ir priduria, kad lietuviai labiausiai pasiilgo žalių lapinių salotų, ridikėlių ir lietuviškų trumpavaisių agurkų.

Parduotuvėje „Iki“ kalbinti žmonės buvo vieningi – jie išties laukė pavasario, šviežių skonių ir natūralių vitaminų. Viena pašnekovių tvirtino: „Paprastos lietuviško daržovės yra labai puikus pasirinkimas“. Jai pritarė ir kitas pirkėjas, paminėjęs, kad jam pavasaris asocijuojasi būtent su šviežiais pomidorais ir agurkais.

Šviežio derliaus kainų apžvalgą ir prekybos centro lankytojų pastebėjimus rasite videoreportaže.