aA
Lenkijos Liublino vaivadijoje kelyje Varšuva – Liublinas naktį iš šeštadienio į sekmadienį įvyko tragiška avarija. Kaktomuša susidūrus dviem mikroautobusams, žuvo 4 žmonės. Dar 7 – sunkiai sužeisti. Nelaimės kaltininkas – dviratininkas – pranešė svetainė TVN24.
Bandymas aplenkti dviratininką baigėsi tragiška 4 žmonių žūtimi
© Asmeninio archyvo nuotr.

Pulavų apskrities policijos komendantūros atstovas spaudai Marcinas Koperis, sakė, kad mikroautobuso vairuotojas bandė aplenkti kelio viduriu važiuojantį dviratininką. Lenkdamas išvažiavo į priešingą kelio juostą, kur kaktomuša susidūrė su kitu miokroautobusu. Pastaruoju važiavo 5 žmonės, iš jų trys žuvo vietoje.

Mašina turėjo tik dvi priekines sėdynes, likusieji keleiviai sėdėjo ant paprastų kėdžių.

Lenkijos keliuose naktimis važinėjantys išgėrę dviratininkai šiemet jau tapo ne vienos avarijos kaltininkais, o Varšuvoje kelių policija dviratininkams paskelbė tikrą karą: už važiavimą šaligatviu, per pėsčiųjų perėją arba keliu dviese greta vienas kito gresia didžiulės piniginės baudos.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.