aA
Nedidelio Lenkijos Koscežinos miestelio gyventojai buvo šokiruoti, kai pamatė pro gatvės šulinių dangčius besiveržiančius kraujo purslus – išsigandę žmonės iškvietė policiją ir medikus, rašo „The Telegraph“.
Lenkijos miestelio žmones šokiravo kraujo upė
© telegraph.co.uk

Pradėjęs veržtis pro gatvių šulinių dangčius, galiausiai kraujas suformavo tikrą upę. Gatvėje susidarė nemažos kraujo balos.

Tyrimo metu paaiškėjo, jog kraujas greičiausiai atkeliavo iš mėsos perdirbimo įmonės, o miesto gatves pasiekė dėl užsikimšusios kanalizacijos.

„Buvo iškviesti policijos pareigūnai, ieškome kaltųjų“, - sakė vietos policijos atstovas Januszas Matrejekas.

Savo miesto gatvėje išvydę kraujo balas vietos gyventojai labai išsigando.

„Gatvėje, kur išsiliejo kraujo upė, veikia net dvi mokyklos. Kraujas tekėjo ir vietos turgelio link. Pagalvojus apie grėsmę žmonių sveikatai, tiesiog gniaužia kvapą“, - naujienų portale rašo vienas pasipiktinęs vietos gyventojas.

Žmonės taip pat bando suvokti, kaip kraujas iš viso galėjo ištekėti iš mėsos perdirbimo įmonės – juk neapdorotas gyvulių kraujas rimta grėsmė aplinkai ir žmonių sveikatai.

Vietos valdžios atstovas sakė, jog dabar situacija kontroliuojama, o kraujas iš gatvių šalinamas.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.