Ingredientai

Miltų 2 stiklinė
Manų kruopos 2 stiklinė
Kepimo milteliai 1 šaukštelis
Cukraus 1 stiklinė
Margarinas 1 pakelis
Obuolių 6 vnt.
Cinamono 1 šaukštelis
Porcijos: 6
Už receptą dėkojame skaitytojai Simonai.

Gaminimo eiga

Miltus, manų kruopas, cukrų, kepimo miltelius sumaišykite viename dubenyje.

Kitame inde per burokinę tarką sutarkuokite nuluptus obuolius ir padalinkite į keturias lygias dalis.

Tada margarino gabalėliu ištepkite kepimo indą ir pradėkite sluoksniuoti: vienas sluoksnis birios masės, viena porcija obuolių, užbarstykite cinamono ir vėl pilkite birios masės, vėl obuolių - taip susluoksniuokite visą turimą masę.

Susluoksniavus viską, ant viršaus sutarkuokite per burokinę tarką margariną (maždaug 300-350g) ir dėkite kepti į įkaitintą iki 200 laipsnių orkaitę maždaug 50 - 55 minutes.

Patiekite su ledais. Skanaus!