Šokoladinis kokteilis su kruasanais – saldiems pusryčiams. Tirštas kokteilis leis pasisotinti. Šokoladinis kokteilis su kruasanais ne tik skanus, bet ir suteiks jėgų.

Gaminimo eiga

1. MANTINGA kruasanus su šokolado įdaru atitirpinkite kambario temperatūroje apie 15–20 min. ir kepkite orkaitėje 170 °C temp. apie 15–17 min.

2. Bananą, pieną, kakavą, klevų sirupą ir riešutų sviestą sutrinkite rankiniu trintuvu iki vientisos masės.

3. Gautą kokteilį supilkite į taurę ir gausiai užtarkuokite juoduoju šokoladu.

4. Patiekite kokteilį su iškeptais kruasanais.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai