Be rūgštynių sriubos su šonine neįsivazduojamas šiltasis sezonas, kai galime pasiskinti rūgštynių tiesiog pievoje. Tačiau galima naudoti ir konservuotas. Išvirusią rūgštynių sriubą su šonine pagardinkite grietine ir krapų šakelėmis.

Gaminimo eiga

* Svogūną ir morką supjaustykite kubeliais.

* Keptuvėje įkaitinkite aliejų ir sudėkite kepti smulkintus svogūnus su morkomis.

* Česnako skilteles smulkiai supjaustykite ir sudėkite į keptuvę.

* Smulkintą šoninę dėkite kepti kartu su daržovėmis. Kepkite 5–7 min., kol viskas apskrus.

* Bulvę supjaustykite kubeliais.

* Prikaistuvyje įkaitinkite vištienos sultinį, į jį sudėkite keptą šoninę su daržovėmis ir kubeliais pjaustytas bulves. Virkite apie 20 min., kol išvirs bulvės.

* Tada sudėkite rūgštynes ir išmaišykite. Pavirkite dar 5 min.

* Išvirusią sriubą pagardinkite grietine ir krapų šakelėmis.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Panašūs receptai