Porcijos: 2
Greičiausiai dar nesate kepę duonos pudingo. Tuo įdomiau pasigaminti šį skoniu itin turtingą patiekalą. Iškepusį duonos pudingą atvėsinkite, berkite cukraus miltelių, mėtų ir šviežių uogų.

Gaminimo eiga

1. IKI ispanišką duonelę supjaustykite griežinėliais.

2. Pieną su cukrumi, druska, cinamonu bei sviestu užvirinkite ir atvėsinkite.

3. Dubenyje išplakite IKI kiaušinį ir įmaišykite pravėsintą pieno ir sviesto mišinį.

4. Plėšytą duoną sudėkite į kepimo indą, ant viršaus dėkite džiovintas uogas ir užpilkite pieno ir kiaušinio mišiniu.

5. Kepkite orkaitėje 150 °C temp. apie 30 min.

6. Iškepusį duonos pudingą atvėsinkite, berkite cukraus miltelių, mėtų ir šviežių uogų.

Skanaus!

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG

www.DELFI.lt
Atgal į Recetų receptai

Įvertink šį receptą

Atsiliepimai

Panašūs receptai