Nuostabaus skonio cukinijų uogienė nepaliks abejingų.

Gaminimo eiga

1. Nuplaukite, nulupkite ir perpjaukite cukinijas, išpjaukite jų šerdis, tada jas sutarkuokite.

2. Sumaišykite tarkuotas cukinijas, cukrų, cinamono lazdelę, susmulkintą imbierą, citrinų sultis ir vandenį prikaistuvyje, uždenkite ir virkite ant mažos ugnies 10 min.

3. Nukelkite nuo viryklės ir nugriebkite putas. Supilkite į šiltus, sterilius stiklainius. Uždarykite. Laikykite vėsioje vietoje.

PATARIMAI:

• Galite naudoti sumuštiniams, skrebučiams su sūriu ar vaisiais.

• Patiekti su sūriais.

• Tinka desertams, padažams, azijietiškoms arba saldžioms sriuboms, kokteiliams.

Receptų ir nuotraukų kūrėjai: VMG