Ingredientai
Vištienos krūtinėlė
200 g
Česnako granulės
1 a. š.
Rūkyta paprika
1 a. š.
Kvapieji pipirai
1 a. š.
Plaktas kiaušinis
1 vnt.
Porcijos: 1
Gaminimo eiga
* Į trintuvą dėkite vištieną, pilkite grietinėlę, suberkite prieskonius ir viską sutrinkite iki vientisos masės.
* Aliejumi pateptomis rankomis formuokite nedidelius vištienos kepsnelius ir dėkite į kepimo popieriumi išklotą skardą. Atvėsinkite.
* Atvėsusius kepsnelius apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, tada – džiūvėsėliuose ir dėkite į kepimo skardą.
* Paruoštus kepsnelius virkite iki 160 laipsnių įkaitintame aliejuje apie 10 minučių.
* Iškepusius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad sugertų likusius riebalus.
* Patiekite su mėgiamu padažu.