Visgi, ne vienas festivalyje sutiktas dalyvis sako, kad atėjo čia ne tik paklausyti taikliai atrinktų pranešimų, bet ir dėl čia tvyrančios atmosferos, geros auros, ore sklandančio pozityvumo, bendravimo bei motyvacijos ne tik domėtis, bet ir siekti rezultato, ieškoti realių sprendimų savo svajonėms išsipildyti.

Bendraminčių susibūrimas, apsikeitimas nuomonėmis ir gyvas bendravimas – vienas iš kelių kertinių šios konferencijos bruožų. Jo organizatoriai neabejoja, kad tai dar viena priežastis, kodėl šis festivalis sutraukia šitiek tūkstančių žmonių.

„Viskas labai puiku! Tai yra neįtikėtina, bet šiemet visos salės yra perpildytos ir daugelyje net nebėra laisvų sėdėjimo vietų. Pokalbio su „The Tinder Swindler“ dokumentinio serialo žvaigžde Pernilla Sjoholm metu tiek salė, tiek ir balkonai yra perpildyti! Be abejonės, sulaukėme ir visiškai perpildytos salės pas dr. Urtę Neniškytę, komunikacijos asą Tomą Ramanauską. Pirma diena išties labai sėkminga“, – paklausus kaip praėjo pirmoji LOGIN festivalio diena atsakė jos turinio vadovas Tomo Stasiukevičius.

Tomas Stasiukevičius

Vienas malonus netikėtumas, kurį išgirdo čia, pasak vieno iš LOGIN organizatorių, skirtas Formulės 1 gerbėjams: „Davidas Coulthardas pokalbio su Kristijonu Kaikariu metu pasisakė, kad Formulė 1 grįžta į Lietuvą – rugsėjo 3 dieną F1 Red Bull komanda surengs savo bolidų pasirodymą Vilniuje“.

Pernila Sjoholm

Daug gerų atsiliepimų sulaukė apie vienupusio eismo pabaigą komunikacijoje kalbėjęs Liudas Rimkus, „SEB“ banko Baltijos šalių Rinkodaros ir komunikacijos vadovas.

Liudas Rimkus

Įdomų pranešimas laukė ir kultinio žaidimo „Angry Birds“ gerbėjų. Vienas jo kūrėjų kalbėjo Peteris Vesterbacka kalbėjo, kaip gimė šis žaidimas ir apie tai, kad viskas yra įmanoma.

Peter Vesterbacka

Pilnutėlė salė klausėsi karo psichologės Rositos Kanapeckaitės pranešimo „Kaip ugdyti psichologinį atsparumą nestabiliu laikotarpiu?“, jau T. Stasiukevičiaus minėtų kūrybos eksperto Tomo Ramanausko pranešimo apie tai, kaip nepertraukiamas darbizmas mus sudegins ir dr. Urtės Neniškytės aktualaus pranešimo „Motyvacijos neuromokslas: kaip tapti ir išlikti motyvuotiems“. Pasak jos klausiusių dalyvių, mokslų daktarė sugebėjo kasdiene žmonių kalba perteikti duomenis ir tyrimus, kuriuos atrasti, susisteminti turbūt reikėjo tūkstančių žmonių bei daugelio metų.

Tomas Ramanauskas

Apie inovacijas, turinčias prasmę, kalbėjo „Auga group“ vadovas Kęstutis Juščius. Apie tai, ko neįmanoma apie kiekvieną mūsų sužinoti internete, atėjusiems papasakojo Povilas Junas, kibernetinio saugumo kompanijos „Surfshark“ tyrėjas.

Dar vienas įdomus pranešimas laukė atėjusių paklausyti „NDR Cyber Security“ vadovo dr. Vilius Benečio, kurio pranešimas skambėjo taip: „Mano išmanusis laikrodis žino, kada aš mirsiu“. Apie tvarumą versle, kaip apie prievolę ar būtinybę kalbėjo visų taip pat lauktas dr. Darius Misiūnas, ISM universiteto prezidentas.

Atėjusieji į vieną panelių, galėjo išgirsti apie tradicijos žiniasklaidos vaidmenį kovoje su melagienomis, kurioje dalyvavo stipriausių Lietuvos žiniasklaidos priemonių atstovai. Besidomintys žurnalistų darbu Ukrainoje, galėjo išgirsti visas detales iš šioje panelėje dalyvavusių ir kare dirbusių žiniasklaidos atstovų.

Kada Lietuvoje turėsime 10 vienaragių atskleidė Inga Langaitė, „Unicorns Lietuva“ vadovė.
Norintiems tapti mylimiausiu ženklu ir kaip to pasiekti papasakojo vienos iš mylimų įmonių „Volfas Engelman“ vadovas Marius Horbačiauskas.

Apie tai ar švietimas išgelbės pasaulį, kalbėjo dr. Austėja Landsbergienė, „Vaikystės sodo“ ir Karalienės Mortos mokyklos įkūrėja.

Dr Austėja Landsbergienė

Aktualūs patarimai ieškantiems darbo nuskambėjo iš vadovų paieškos įmonės „Master Class Lietuva“ vadovės Lauros Duksaitės – Iškauskienės, kuri skaitė pranešimą tema: „Svarbiausi įgūdžiai, kurie leis susirasti darbą bet kada“.

„Kaip užvaldyti pasaulį – pradedančiojo tirono komunikacijos manipuliacijų ABC“ tokiu pavadinimu pranešimą skaitė Andrius Ivanovas, viešojo kalbėjimo lektorius.

Andrius Ivanovas

Dar vienas įdomus pranešimas buvo Arvydo Rimo, „All Media Lithuania“ kūrybos vadovo“ „N-18. Turinio spermatozoidai ir kiaušialąstė“.

Apie blogą energiją: rusiškų dujų įtaką Vakarų pasaulio fengshui kalbėjo duomenų analitikas Alfredas Chmieliauskas.

Alfredas Chmieliauskas Jr.

TikTok“ platformos gerbėjams buvo skirti patarimai iš „TikTok“ parterių atstovo Amit Vaghasiya.

Apie globalius tikslus išmaniojo miesto piliečio rankose, kalbėjo VU prof. Simonas Šabanovas, švietimo ekspertas.

Simonas Šabanovas

Dar vienoje panelėje vyko specialistų diskusijos apie žaidimų pramonę, kuo ji džiugina žmones, investuotojus, valstybę. Kitoje panelės temoje „Ar technologijos „paturbins“ demokratiją nuomonėmis dalinosi šios srities ekspertai.

Besidomintiems tendencijomis automobilių pramonėje, buvo skirti du „carVertical“ atstovų pranešimai: „Amžiaus klausimas pirkėjui: kuris automobilis yra pats „žaliausias“, kurį skaitė Arnoldas Vasiliauskas ir „Visu greičiu ant pokyčių skardžio: ar mūsų vaikai vis dar naudosis automobiliais“, kurį skaitė Matas Buzelis.

Matas Buzelis

„Zive.Io“ vadovas Žilvinas Jančoras auditorijai uždavė labai paprastą, o kartu verčiantį susimąstyti klausimą: Ar norėtumėte staiga numirti?

Ir tai tik keletas pranešimų, kuriuos galėjo išgirsti susirinkę į festivalį. Rytoj jų laukia ne mažiau įspūdingi pranešimai. Norintiems sužinoti rytdienos programą: LOGIN 2022.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją