Sėkmingos lietuvių karjeros svetur

Su pašnekovu susitinkame pakalbėti apie jo patirtį, karjeros posūkius ir pasaulio ekonomiką sausakimšoje Londono Pietinio Kensingtono (South Kensington) rajone įsikūrusioje kavinėje. Šiuo metu D. Daubaro gyvenimas sukasi tarp trijų vietų: Londono, Vienos ir Varšuvos.

15 metų lietuvis sukosi investicinės bankininkystės jūrose (Niujorke, Londone ir Honkonge), vėliau savo įgūdžius teko pritaikyti didžiausioje energetikos įmonėje pasaulyje Saudo Arabijoje korporatyvinių finansų ir strateginių investicijų srityje. Savo duoklę jis atidavė ir Tėvynei – nuo 2017 m. iki pernai kadencijos pabaigos ėjo „Igničio grupės“ stebėtojų tarybos pirmininko pareigas ir aktyviai dalyvavo įmonės listingavimo procese. Be to, jis yra vienas iš Londono Sičio lietuvių klubo įkūrėjų bei ilgus metus bendradarbiauja su „Globalios Lietuvos lyderiais“.

Vos persikėlus į Kijevą teko grįžti atgal

Dabar lietuvis įnikęs į naujus iššūkius – su komanda įgyvendina investicinius infrastruktūros ir dekarbonizacijos vystymo projektus Lenkijoje ir prisideda prie IFC Ukrainos rekonstrukcijos strategijos planavimo.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją