Misija Laplandija

Misija, Laplandija, Kalėdų senelis

Viena diena ir tūkstantis įspūdžių – taip galima apibūdinti dienos viešnagę Laplandijoje, pas Kalėdų Senelį. Pasivažinėjus haskių, elnių traukiamomis rogėmis, susitikus su Kalėdų Seneliu ir atidavus savo laiškus, vaikų laukė laisvas laikas Kalėdų Senelio miestelyje, kuriame jie galėjo apsilankyti ne tik Kalėdų Senelio dirbtuvėse, bet ir pabūti prie Poliarinio rato.

Kaip sakė patys vaikai, visa kelionė jiems paliko neišdildomą įspūdį. DELFI komandai jie vaikai tvirtino, kad Kalėdų Senelis labai patiko, dovanų paprašyta ir Kalėdoms pasiruošta. Vienas iš vaikų sakė, kad Kalėdų Senelio prašė staigmenos.

„Man patinka staigmenos“, – sakė „Misija Laplandija“ dalyvis, pridurdamas, kad kelionėje jam patiko visos pramogos.

Kartu su šeima „Misija Laplandija“ lėktuvu keliavęs atlikėjas, socialinės iniciatyvos ambasadorius D. Montvydas tikino, kad ir jam šios kelionės metu įspūdį paliko visos pramogos. Kaip ir jo dukrelei Adelei, kuri kelionę prisimins dar ilgai.

„Visa kelionė: atsikeli 4 – 5 ryto, pakeli Adelę, skrydis, maistas, ledai, gyvūnėliai. Visa diena, visos šios detalės bus labai įsimintinos“, – sakė atlikėjas ir pridūrė, kad turėjo tokią svajonę vaikystėje, tačiau ją seniai pamiršo, o dabar ji išsipildė.

Kelionei pasiryžęs M. Vitulskis, taip pat socialinės iniciatyvos ambasadorius, su sūnumis sakė, kad nuotaikos buvo labai geros, ir jis bei vaikučiai parsiveš daug malonių prisiminimų, kurie pasiliks ilgam.

„Su vaikais niekada neliūdna, 24 valandas. Tai tokiomis nuotaikomis ir gyvename – geromis. <...> Diena nuostabi, mes labai laimingi, manau, vaikai dar labiau tikės Kalėdų Seneliu ir mūsų namai nuo šiandien bus kitokie“, – pasakoja atlikėjas.

Visas „Misija Laplandija“ akimirkas galite pamatyti nuotraukų galerijoje.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (7)