Skaudi netektis

R. Mackevičiaus mama, netekusi savo vyro, žinomo vyro tėčio, iš esmės pakeitė savo gyvenimą į blogąją pusę.

„Vienintelis dalykas savaitgaliais būdavo, ką ji mėgsta daryti, tai važiuoti ant kapų, šeštadienį ant kapų, sekmadienį ant kapų, tada pirmadienis vėl į darbą, vakare namo, lova, laikraštis ir gulėjimas“, – apie skaudžią netektį atviravo R. Mackevičius.

Norėdamas padėti mamai atsitiesti, jis nupirko ir padovanojo mažą šuniuką, su kuriuo net ir to nenorėdama, buvo priversta išeiti pasivaikščioti, o laikui bėgant ir labai jį pamilo.

Kasmetinė tradicija

Šiuo metu laidų ir renginių vedėjas turi gražią kasmetinę tradiciją: kasmet susiorganizuoja kelionę ir leidžia laiką kartu su mama.

„Turime nedidelę tradiciją kartą per metus išvažiuoti 3-4 dienom į kažkokį miestą. Tik aš ir mama“, – teigia laidos pašnekovas.

Laikas kartu su šeima yra neatsiejama laimingo gyvenimo dalis, o tam privalu rasti laiko net ir esant itin užimtai dienotvarkei.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją