„Ji laukdavo visada manęs ir iki šiol laukia man atrodo kartais manęs grįžtant“, – pasakoja R. Mackevičius.

Kaip teigia jis, judviejų su žmona susipažinimo istorija – labai graži ir romantiška.

„Aš susipažinau su Ieva ir atsimenu buvo periodas pavasarinis, kai mes turėdavome kažkaip išsikraustyti į pajūrį darbuotis, reikėdavo daug darbų padaryti iki to laiko. Darai viską studijoje, naktį, viskas užsivelia būna ir mes visada rašomės: „Aš dar truputį vėluosiu.“ „Dar palauksiu, palauksiu“, – apie susirašinėjimą su I. Mackevičiene pasakoja jis.

Toks moters gerumas ir nusiteikimas, kaip teigia laidos pašnekovas, parodė, kad ji nori su juo matytis, susitikti.

"Lietuvos balso. Kartos" finalas

„Atsimenu, mes susitinkame 3 valandą nakties Vilniaus gatvėje – viskas uždaryta, nieks neveikia. Mes einam ir žiūrim: į vieną kavinę norėjom užeiti, gal bent kavos, vandens ar kažką nusipirkti, kažkur atsisėsti – viskas uždaryta. Ir mes tiesiog atsisėdome Vilniaus gatvėje ant bordiūro ir sėdim, ir šnekamės, jau vos ne švinta atrodo, lyg tai reikia eiti namo jau, bet nesinori išsiskirti“, – atskleidžia R. Mackevičius.

Vienu metu vyras buvo sudvejojęs judviejų draugystės tikrumu, tačiau visos dvejonės vieną vakarą išsisklaidė, o šiuo metu pora džiaugiasi sėkminga santuoka bei augina du nuostabius vaikus.

Sėkmingi santykiai yra viena iš puikios emocinės sveikatos sudedamųjų dalių bei padeda lengviau išgyventi sunkumus, gyventi laimingą gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją