Kalbant apie plastinę chirurgiją, Rolando Mackevičiaus manymu, pokyčiai, atlikti jos pagalba yra gražūs, kol akivaizdžiai nesimato. Jo nuomone, tai turėtų būti slapta.

„Aš manau, kad kitos specialiai nori, kad matytųsi“, – teigia L. Mondeikaitė-Norkevičienė. Jos nuomone, yra tam tikras grožio standartas, kurį dalis žmonių nori atitikti. Žinoma atlikėja pripažįsta, kad ir jai yra tekę sulaukti įvairių neigiamų komentarų apie jos išvaizdą, kurie ją suglumindavo.

„Aš kažkaip labai pergyvendavau ir galvodavau, kad nesu ta standartinės pupytės išvaizdos ir čia yra kažkas negerai“, – atvirauja moteris. Dabar žinoma atlikėja supranta, kad su jos išvaizda viskas yra gerai, ji pamilo save ir pradėjo labiau savimi pasitikėti.

„Aš galvodavau, kad esu normalus, simpatiškas žmogus. Komentaruose mane labai kažkaip peikdavo ir peikia dabar dėl mano išvaizdos“, – pasakoja L. Mondeikaitė-Norkevičienė.

Visgi, cituodamas savo žmonos žodžius, R. Mackevičius mano, kad komentarai viską pasako apie komentatorių, bet ne apie tą žmogų, kuriam skiriamas komentaras. Žmonės dažnai pavydi kitiems ir dėl šios priežasties rašo piktus, įžeidžiančius komentarus.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)