„Tai yra tokios problemos, kurios atėjo iš vaikystės, praeities, kurios tau pradeda maišyti ir kenkti. Taip pat amžina kažkokia saviplaka, kad nepakankamai geras, nes visi aplink tave yra kažkokie tobuli“, – apie psichoterapijoje aptariamus sunkumus pasakojo L. Mondeikaitė.

Nors ji savo problemas įvardija kaip tokias, su kuriomis susiduria daugelis, tačiau visa tai iš šono mačiusi moters šeima buvo stipriai sunerimusi.

Liepa Mondeikaitė

„Jie matė labai blogų ženklų mano elgesyje, pasakymuose tam tikruose. Aš labai džiaugiuosi, kad jie pasakė, jog darysi būtent taip ir ne kitaip, nes turėjau tikrai labai prastų ir juodų minčių. Labai džiaugiuosi, kad laiku susigriebiau ieškoti pagalbos ir visai ne gėda man tai pasakyti“, – sako laidos pašnekovė.

Jos nuomone, visi gydosi slogą, kosulį ar kitas fizinės sveikatos ligas ir nebijo apie tai kalbėti, tačiau emocinės sveikatos problemos ar ligos jau laikomos tokiomis, apie kurias reikėtų nutylėti. Anot L. Mondeikaitės, tai – klaidingas požiūris.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją