Tokiu būdu į dešimtis tūkstančių žmonių sutraukiančią šventę orkestras su Dainų šventės organizatoriais DELFI skaitytojus ir darbuotojus kvietė prisijungti prie metų renginio.

Pučiamųjų instrumentų orkestro muzikantai trumpo pasirodymo metu stebino ne tik gera nuotaika, bet ir kūrinių įvairove. Buvo užgrotas net ir M. Mikutavičiaus hitas „Pasveikinkit vieni kitus“.

Pirmasis Dainų šventės renginys „Dainų diena“ birželio 30 d. vyks Kaune, Dainų slėnyje. Dar 14 renginių vyks Vilniuje. Iš jų – 5 renginiai mokami.

Šiandien šis orkestras savo pasirodymu Katedros aikštėje džiugino ir Vilniaus gyventojus bei svečius. Būtent šioje vietoje ketvirtadienį buvo atidarytas Dainų šventės informacinis paviljonas, kuris veiks iki pat liepos 6 d.

Pirmasis Dainų šventės renginys „Dainų diena“ birželio 30 d. vyks Kaune, Dainų slėnyje. Dar 14 renginių vyks Vilniuje. Iš jų – 5 renginiai mokami, o į kai kuriuos jų jau nebeliko bilietų.

Vis dėlto redakcijoje viešėjęs Dainų šventės pagrindinis organizatorius Saulius Liausa ramino, kad net ir nespėjusieji nusipirkti bilietų turės galimybių pamatyti Dainų šventės renginius. Pavyzdžiui, į finalinį Dainų dienos renginį Vingio parke mokamos tik sėdimos vietos.

Ansamblių vakaro generalinė repeticija Kalnų parke vyks 3 d. 21 val. vakaro. Generalinė šokių dienos repeticija vyks liepos 5 d. 20 val. Futbolo federacijos stadione.

„Visus tikrai kviečiame nemokamai ateiti į Vingio parką. Pučiamųjų orkestrų pasirodymui bilietų dar yra, tikrai dar galima suspėti. Kviečiame ir į Ansamblių vakaro generalinę repeticiją, ji bus nemokama. Galima įsigyti ir stovimų vietų bilietus į patį koncertą. Futbolo federacijos stadione darome du šokių pasirodymus – vakarinį ir dieninį. Į dieninį dar yra bilietų, o kas jau visai negaus, tai kviečiame 4 d. į generalinę repeticiją. Žodžiu, kas nori, tikrai visų labai laukiame“, – sakė S. Liausa.

Ansamblių vakaro generalinė repeticija Kalnų parke vyks 3 d. 21 val. vakaro. Generalinė šokių dienos repeticija vyks liepos 5 d. 20 val. Futbolo federacijos stadione.

DELFI primena, kad pirmasis Dainų šventės renginys jau birželio 30 d. vyks Kaune. Dar 14 renginių vyks Vilniuje, o juos visus vainikuos liepos 6-ąją vyksiantis finalinis Dainų dienos koncertas Vingio parke. Jo metu tradiciškai 21 val. Vakaro bus giedamas ir Lietuvos valstybės himnas.