Kompiuterinių žaidimų kompanijos „Rockstar Games“ „Take-Two Interactive Software Inc“. padalinys planuoja paskelbti apie itin laukiamą naujausio „Grand Theft Auto“ pasirodymą jau šią savaitę, teigia su jų planais susipažinę žmonės, praneša „Bloomberg“.

Be to, gruodį planuojama paskelbti „Grand Theft Auto VI“ žaidimo treilerį ir taip paminėti „Rockstar“ 25-ąsias metines, sakė žaidimo kūrėjams artimi asmenys, pageidavę neviešinti jų tapatybės. Tą trečiadienio popietę platformoje „X“ patvirtino ir pati „Rockstar“.

Nė vienas vaizdo žaidimas nesukėlė didesnio gerbėjų ir investuotojų aistrų nei „Grand Theft Auto VI“, kuris, kaip tikimasi, bus vienas svarbiausių dešimtmečio įvykių kompiuterinių žaidimų industrijoje.

Jo pirmtako „Grand Theft Auto V“ versijos buvo parduota daugiau nei 185 mln. kopijų ir jis yra antras geriausiai parduodamas visų laikų vaizdo žaidimas po „Minecraft“. Tiesa, pastarojo privalumas buvo tas, kad jį buvo galima žaisti ir telefonais.

Pastaruosius kelerius metus „Rockstar“ stengėsi sutvarkyti savo korporacinę kultūrą ir darbuotojų darbo bei asmeninio gyvenimo pusiausvyrą po to, kai darbuotojai skundėsi dėl perdegimo kuriant paskutinį žaidimą, t. y. 2018 metais pasirodžiusį „Red Dead Redemption 2“.

Žaidimas „Grand Theft Auto“

Kaip anksčiau rašė LOGIN, praėjusiais metais programišiai paviešino žaidimo „Grand Theft Auto VI“ filmuotos medžiagos.

„Rockstar“ kaltino „įsibrovimu į tinklą“ ir teigė, kad „tinkamai supažindins gerbėjus su šiuo nauju žaidimu, kai jis bus paruoštas“.