aA
Vienas JAV seržantas buvo pažemintas pareigose už tai , kad buvo sugautas tarnybos metu bežiūrint pornografinius puslapius per nešiojamąjį kompiuterį patruliniame automobilyje.
Seržantas Danas Waddingtonas buvo pažemintas iki patruliuojančio karininko pareigų po to, kai vienas Vašingtono valstijos gyventojas perdavė vaizdajuostę, kurioje buvo įamžintas netaktiškas ir įtartinas pareigūno elgesys.

Atsakingųjų asmenų teigimu, D.Waddingtono nusižengimas ypatingai sugadino policijos reputaciją todėl, kad jis tuo metu budėjo Vakarų Vašingtono mugėje.

Seržantas Waddingtonas buvo nubaustas už piktnaudžiavimą interneto paslaugomis ir darbo įranga bei už “elgesį, neatitinkantį pareigūno uniformos”.

Policijos atstovė Shelby Barager pabrėžė kad, seržantas D.Waddingtonas tarnavo policijoje jau šešerius metus ir pareigas atlikdavo be priekaištų. “ Tai yra labai apgailėtinas ir kompromituojantis atsitikimas, ypatingai pareigūno karjeroje”, akcentavo ji. “Toks elgesys jam nebūdingas. Tai buvo labai blogas sprendimas”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.