aA
BBC gali apmokestinti visos transliuojamos informacijos kompanijos interneto svetainėje peržiūrą. Apie tai pradėta galvoti po to, kai TV licencijavimo valdžia paskelbė, kad bet kuris lankytojas, žiūrintis jų laidas internete, turėtų turėti licenciją.
Tinklalapis “www.bbc.co.uk” nuolat transliuoja žinias, naujus reportažus ir planuoja sudaryti anksčiau internete rodytų vaizdo klipų biblioteką.

Drewas Kaza, “BBC Intenet and Interactive” direktorius, “The Guardian” sakė, kad apie tai diskutuojama, tačiau tai nėra pats skubiausias dalykas.

Pirmiausia “The Register” tinklapyje bus atliktas tyrimas. “Post Office Policy Group” atstovas spaudai sakė, kad kompiuteris turėtų būti traktuojamas kaip televizorius, jei jis turi galimybę perduoti tiesioginę TV transliaciją, o mokesčiai už televiziją populiarūs daugelyje išsivysčiusių pasaulio valstybių.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.