aA
Liberalams ir socialliberalams sunkiai sekasi derinti kandidatus į kai kurių ministrų postus. Kai kuriuos kandidatus prastai vertina ir Prezidentas Valdas Adamkus.

Mieli skaitytojai, “Rinkimai 2000” – bendras DELFI ir žurnalo “Veidas” projektas. “Veidas” specialiai DELFI kasdien pateikia politikų bei ekspertų nuomones aktualiomis temomis. Kviečiame Jus įvertinti šias nuomones – savo vertinimus galite palikti komentarų sekcijoje.

Iš Prezidentūros nutekėjo informacija, jog Prezidentas skeptiškai vertina Eugenijų Maldeikį, kaip galimą ūkio ministrą, Joną Lionginą, kaip galimą finansų ministrą. Nes jie jau yra buvę šiose pareigose ir parodė, ką sugeba.

Abu jie atsistatydino dėl “Williams International” istorijos. Atrodo, kad Prezidento netenkina ir kandidatas į užsienio reikalų ministrus Alvydas Medalinskas.

Vakar V.Adamkus kalbėjo su R.Paksu telefonu, priekaištaudamas jam dėl per ankstyvo kandidatų į ministrus viešo skelbimo. Liberalų sąjungos pirmininkas per kelias žiniasklaidos priemones yra kalbėjęs apie kai kuriuos galimus pretendentus į Vyriausybės narius.

Prezidentas paprašė to nedaryti iki kandidatūros bus suderintos su koalicijos partneriais socialliberalais ir pačiu valstybės vadovu.

Tai komentuoja:

Alvydas Medalinskas Kandidatas į užsienio reikalų ministrus

Violeta Gaižauskaitė ir Darius Kuolys Prezidento patarėjai

Veidas