aA
NEBL (Šiaurės Europos krepšinio lyga) finalo ketverto varžybų metu oficialiai atidarė pirmąją Lietuvoje parduotuvę internete, kurioje galima atsiskaityti VISA ir Mastercard kreditinėmis kortelėmis.
Parduotuvė yra NEBL puslapyje nebl.com.

“Tai yra naujas NEBL projektas, su kuriuo siejame nemažai vilčių, - sakė “NEBL Properties” direktorius Linas Kvedaravičius. Nuo šiol žmogus bet kurioje pasaulio šalyje galės užsisakyti gaminius su NEBL ženklu ir jie pasieks jį per 3-4 dienas”.

Virtualioje NEBL parduotuvėje lankytojai gali rasti įvairiausių gaminių su NEBL simbolika – nuo kepuraitės iki sportinių kostiumų ar striukių. Išsirinkęs norimą prekę, pirkėjas atsiskaito su parduotuve mokėjimo kortele.

“Tai yra bendras NEBL, interneto paslaugų bendrovės DELFI, “Vilniaus banko” ir greitųjų siuntų bendrovės DHL projektas. Lyga siūlo savo prekes nebl.com puslapyje , kurį prižiūri DELFI. “Vilniaus bankas” vykdo atsiskaitymus, o DHL užtikrina, kad užsakytos prekės per porą-trejetą dienų pasieks užsakovą bet kurioje pasaulio šalyje”, - sakė L. Kvedaravičius.

Pirmųjų užsakymų “NEBL Properties” direktorius sulaukė jau pirmąją parduotuvės veiklos dieną, dar tebevykstant NEBL finalo ketverto varžyboms.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.