aA
Naujosios sąjungos (NS, socialliberalai) atstovai tiesioginėje televizijos laidoje pareiškė, jog vienmandatėje Antakalnio rinkimų apygardoje Vilniuje buvo šiurkščiai pažeistas Seimo rinkimų įstatymas.
Pasak NS atstovų, jos atstovas prie Antakalnio apygardos rinkimų komisijos Artūras Daunoravičius pranešė, jog rinkimų biuleteniai iš Dvarčionių rinkimų apylinkės į apygardą buvo atvežti neužantspauduotose vokuose, o rinkimų rezultatų skaičiavimo protokolas buvo užpildytas pieštuku.

Tačiau NS rinkimų štabo atstovai BNS sakė, jog po jų pareiškimo televizijos laidoje šie rinkimų biuleteniai buvo išvežti iš apygardos nežinoma kryptimi.

Socialliberalų štabo atstovai teigė, jog šis incidentas yra rimta priežastis suabejoti rinkimų Antakalnio apygardoje rezultatai ir gali būti, jog jie bus apskųsti Vyriausiajai rinkimų komisijai.

Naujausiais išankstiniais duomenimis, Antakalnio apygardoje pirmauja Liberalų sąjungos lyderis ir Vilniaus meras Rolandas Paksas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.