aA
Jugoslavijos prezidentas Slobodanas Miloševičius tebėra Belgrade ir per kelias artimiausias valandas susitiks su Rusijos UR ministru Igoriu Ivanovu. Tai penktadienį pareiškė Jugoslavijos ambasadorius Maskvoje, prezidento vyresnysis brolis Borislavas Miloševičius.
Jugoslavijos opozicija negalės laikyti savęs teisėta Jugoslavijos vadovybe, jeigu užgrobs valdžią neįvykus antrajam rinkimų ratui, sakė B. Miloševičius "Reuters" televizijai ambasadoje įvykusiame interviu.

Paklaustas, kur yra S. Miloševičius, ambasadorius pareiškė: "Slobodanas Miloševičius yra Belgrade, Belgrade. Galėsite tuo įsitikinti per artimiausias kelias valandas, kai jis susitiks su UR ministru Igoriu Ivanovu.

I. Ivanovas anksčiau, penktadienį, atvyko į Belgradą su Rusijos prezidento tarpininkavimo misija. Jis susitiks su S. Miloševičiumi ir V. Koštunica, taip pat su Jugoslavijos UR ministru ir Serbijos Stačiatikių Bažnyčios vadovu, pranešė Jugoslavijos naujienų agentūra "Tanjug".

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.