aA
Tos dienos kai vargšai paštininkai nešė pilnus maišus gerbėjų laiškų į olimpinių čempionų pašto dėžutes jau seniai praėjo. Pastarosios Olimpinės žaidynės yra itin modernios ir jeigu norite padėkoti Cathy Freeman arba pasakyti "Pirmyn Thorpey, pirmyn", pasiųskite elektroninę žinutę jiems.
IBM centre Darling Harbour'e galima pamatyti daugybę gerbėjų elektroniniu paštu siunčiančių padėkas, palinkėjimus, prisipažinimus meilėje savo numylėtiniams sportininkams.

Einant į pabaigą antrajai Olimpinių žaidynių savaitei jau virš 70 000 žmonių pabuvojo eilėje prie minėtojo centro norėdami išsiųsti savo didvyriams elektronines žinutes per specialiai tam sukurtą tinklapį į Olimpinį kaimelį.

Sportinininkai tai labai vertina. Kameros, įtaisytos olimpinio kaimelio interneto kavinėje rodo tokį patį sujudimą kaip ir IBM centre.

Olandijos plaukikė Inge de Bruijn buvo sužavėta gavusi 400 elektroninių žinučių po to, kai laimėjo savo pirmąjį olimpinių aukso medalį šiose žaidynėse.

Internete jau yra sukurta daugiau nei 3000 asmeninių sportininkų tinlapių.

Elektroninių žinučių, ateinančių į olimpinį kaimelį skaičius siekia 350 000.

Į šį skaičių patenka ir iš kitų personalinių kompiuterių visame pasaulyje pasiųstos žinutės.

Į daugiausiai gaunančiųjų elektroninių žinučių dešimtuką patenka ir Rumunijos gimnastė Andrea Raducan, laimėjusi daugelio sporto mėgėjų simpatijas po to, kai neteko aukso medalio, o taip pat Pusiaujo Gvinėjos plaukikas Eric Moussambani besidžiaugiantis savo kultiniu statusu po neįtikėtinai lėto 100 metrų plaukimo laisvu stiliumi, ir antroje vietoje esantis bei skiriantis Thorpe ir Cathy Freeman, Italijos tekvondo meistras Claudio Nolano.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.