aA
250 tūkst. litų, kuriuos teismas iš Marijampolės ligoninės priteisė medikių apdegintiems dvyniams Martynui bei Laurynui Zdaniams, dingimo istorija tampa vis painesniu detektyvu.
Dvyniai Laurynas ir Martynas Zdaniai
Dvyniai Laurynas ir Martynas Zdaniai
© ELTA
Advokatas Stanislovas Riabčiukas, neseniai berniukų tėvo Gintauto Zdanio apkaltintas atidavęs tik 250 tūkst. litų iš priteistų pusės milijono litų, užvakar Advokatų tarybai įteikė pareiškimą, rašo "Lietuvos rytas".

Advokatas tvirtino, kad šių metų birželio 14 dieną buvusiam savo klientui G.Zdaniui atidavė 250 tūkst. litų, o kitą dieną jo žmonai Vilmai Zdanienei įteikė tokią pat sumą.

Dvynių motina sakė, kad visus šeimos pinigų reikalus ji sprendžia kartu su vyru, todėl nesuprantama, kodėl ji atskirai turėjusi pasiimti pusę žalos atlyginimui priteistos sumos.

G.Zdanys sakė, kad pagal advokatų pateiktą versiją jis turėtų kaltinti žmoną, jog ši nuslėpusi nuo šeimos ir nežinia kur padėjusi 250 tūkstančių litų.

Marijampolės prokuratūroje užvakar buvo pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl dvynių M. ir L.Zdanių pažeistų interesų gauti jiems priteistą žalos kompensaciją.

Prokurorai pasikvietę jau apklausė berniukų tėvus Zdanius. Šie turėjo paaiškinti, kodėl pinigai neatsidūrė vaikų sąskaitose, rašoma "Lietuvos ryte".

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.