aA
Šiomis dienomis ir opozicijos, ir net kai kurių bendražygių į kampą spaudžiamas premjeras Algirdas Brazauskas gali kai kuo pasidžiaugti - pavyzdžiui, užsukęs į Tautinių bendrijų namus Vilniuje. Šie namai rado neįprastą būdą įsiteikti jiems valstybės biudžeto lėšų skyrusiam ministrų kabinetui, rašo pirmadienio "Lietuvos rytas".
Vyriausybės pastatas
Vyriausybės pastatas
© DELFI
Įėjus į Tautinių bendrijų namus, žvilgsnį patraukia bronzinė lenta, kurioje dėkojama A.Brazausko vadovaujamai dvyliktajai Vyriausybei už šiam pastatui renovuoti iš biudžeto skirtus pinigus.

Kaip rašoma "Lietuvos ryte", Tautinių bendrijų namų vadovė džiaugėsi, kad premjeras įvykdė beveik prieš trejus metus garsiai ištartą pažadą.

"Apsilankęs ir pamatęs, kaip prastai atrodo mūsų patalpos, A.Brazauskas pažadėjo finansinę paramą. Mes daug politikų matome ir girdime jų pažadų, bet tai buvo vienas tų retų atvejų, kai pažadas įvykdomas. Į mūsų prašymą buvo reaguota ir skirta lėšų", - "Lietuvos rytui" teigė Tautinių bendrijų namų vadovė.

ELTA
Kopijuoti, platinti, skelbti agentūros ELTA informacijas ir fotoinformacijas be raštiško agentūros ELTA sutikimo draudžiama.