aA
Įsivaizduokite pasaulį, kur rankinis laikrodis atliktų tas pačias funkcijas kaip video-mobilusis telefonas, kuriuo galima kalbėti su žmogumi ir jį matyti. Taip galėtų būti jau po keleto metų, tačiau, antra pasaulyje mobilių telefonų gamintoja “Motorola”, šį laiko tarpą šiek tiek sumažino.
Motorola V100
Šią savaitę Čikagoje vykusiame asmeninių komunikacinių priemonių pramonės draugijos suvažiavime, kompanija pristatė naujos kartos mobiliuosius įrenginius.

Mobilusis telefonas “Timeport 270” – tai pirmas tokio tipo “Bluetooth” naudojantis produktas.

Naujasis mobilus telefonas “Timeport 270”, pasirodysiantis gruodžio mėnesį, leis vartotojams naudotis internetu savo nešiojamuose kompiuteriuose, nutolus nuo telefono daugiau negu 9 metrų atstumu.

Taip pat “Timeport 270” turės didelį ekraną ir telefonu bus galima kalbėti ne tik nelaikant jo rankose, bet ir nutolus nuo jo apie 3 metrus. Baterija, naudojantis telefonu, neišsikraus 4 valandas, o budinčiame režime – 9 dienas.

“Motorola” planuoja pardavinėti naujuosius telefonus mažmenine kaina nuo 300 iki 400 JAV Dolerių. Į komplektą taip pat įeis ir priedai kompiuteriui, kurie reikalingi sukurti bevieliam tinklui tarp telefono ir kompiuterio.

Taip pat buvo pristatytas pranešimų gaviklio ir telefono hibridas VL100 ir asmeninis skaitmeninis asistentas spalvotu ekranu “Accompli 009”.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.