aA
Pirmadienio vakarą Alytaus pareigūnai vaikėsi nesustojusį automobilį „Audi A6“. Vyras turėjo dėl ko bėgti. Jis automobilyje slėpė 12 496 pakeliai cigarečių. Bėglį sustabdė ant kelio ištiesta priverstinio stabdymo priemonė „ežys“.
Alytaus rajone kontrabandą gabenusį bėglį sustabdė tik „ežys“
© Alytaus apskr. VPK

Policijos departamentas praneša, kad rugsėjo 4 d. apie 18.30 val. Alytaus rajone esančiame kelyje Alytus-Seirijai-Lazdijai, ties Mankūnų kaimu, policijos pareigūnams nestojo stabdomas automobilis „Audi A6“.

Stabdomos mašinos vairuotojas padidinęs greitį nuvažiavo. Persekiojant minėtą automobilį ir panaudojus priverstinio stabdymo priemonę „ežį“, automobilis buvo sustabdytas Lazdijų rajone esančiame Gudelių kaime.

Automobilį vairavęs vyras (gim. 1968 m.) priešinosi policijos pareigūnų sulaikomas. Dėl to buvo panaudota specialioji priemonė „Taser x26“.

Ne veltui automobilio vairuotojas bėgo nuo policijos pareigūnų. Jo automobilyje buvo rasta 12 496 pakeliai cigarečių „Minsk Superslims“, pažymėtų Baltarusijos Respublikos banderolėmis.

Vyras sulaikytas ir uždarytas į areštinę.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.