aA
Moteriški apatinukai
Buvęs Kvynslendo vyriausybės mokslininkas prisipažino kaltas dėl vagystės. Jam skirtas dviejų metų bandomasis laikotarpis.

Prokuroras Michaelas Jurczyszynas teisme teigė, jog 53 metų R.K.Mellow darbe paėmė 64 metų kolegės namų raktus, pasidarė jų kopijas ir, kai praėjusį birželio mėnesį moteris išvyko atostogų, pateko į jos namus. Kaip teigiama teismo bylose, R.K.Mellow į pagalvės užvalkalą sudėjo 10 porų kojinių, tris poras apatinio trikotažo, dvi liemenėles, apatinuką, naktinius marškinius ir tris poras batų.

Nelauktą įsilaužėlį pastebėjo moters kaimynas, kuris jį pririšo prie indaujos durelių ir iškvietė policijos pareigūnus. Į vietos policijos nuovadą nuvežtas mokslininkas nesugebėjo paaiškinti savo elgesio motyvų.

Jo advokatas Chrisas Wilsonas teigė: "Jis iš tiesų negali to paaiškinti, yra sutrikęs ir susigėdęs. Jis jau gavo savo bausmę - buvo "sudorotas" kaimyno".

Nukentėjusioji kolegė taip pat negalėjo paaiškinti incidento, kurį ji apibūdino kaip "labai keistą". "Tikiuosi, jog jūs jau supratote savo poelgio kvailumą. Nėra nieko, kas rodytų, jog jūs keliate rimtą pavojų. Šis poelgis atspindi tam tikrą nukrypimą jūsų elgesyje", - teigė teisėjas. Mokslininkas gavo naują darbą Kanberoje.

www.DELFI.lt
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.