aA
Širvintų rajone, Limonių kaime, per trečiadienį vidurnaktį kilusį gaisrą žuvo motina ir trys jos vaikai. Manoma, kad gaisras kilo užsidegus televizoriui. Tai daugiausiai žmonių aukų Lietuvoje nusinešęs gaisras šiais metais. Pernai šalyje taip pat nebuvo užregistruota gaisro, kuriame iš karto žūtų 4 žmonės.
Gaisras
Gaisras
Pasak Priešgaisrinės apsaugos ir gelbėjimo departamento, gaisravietėje rasti sudegę namo šeimininkės 38 metų Aldonos Stankevičienės ir jos vaikų - 13-metės Sandros Stankevičiūtės, 11-metės Šarūnės Stankevičiūtės ir 5 metų Dovydėlio Stankevičiaus lavonai. Gyvas liko tik 16-metis šeimininkės sūnus Giedrius Stankevičius. Jis apdegė rankas ir veidą.

Kilus gaisrui, paauglys iššoko pro langą ir nubėgo kviesti pagalbos. Kai atvažiavo ugniagesiai, medinis namas degė atvira liepsna, jau buvo įgriuvęs stogas. Manoma, kad gaisrą paspartino atidarius langą atsiradusi trauka ir pūtęs labai stiprus vėjas.

BNS
Naujienų agentūros BNS informaciją skelbti, cituoti ar kitaip atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB "BNS" sutikimo neleidžiama.